Haberler

Aşk Terapisi Manisalıları Güldürdü

Güncelleme:

'Aşk Terapisi' adlı tiyatro oyunu sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türk Kadınlar Birliği Manisa Şubesi yararına sahne aldı.

Hülya ve Macit Koper'in yazdığı, Suzan Aksoy, Somer Karvan, Janset, Yusuf Atala ve Fulden Akyürek'in rol aldığı Aşk Terapisi adlı tiyatro oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Kültür Merkezi Lale Salonu'nda sahne aldı. Oyunu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mümtaz Kahya, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, Türk Kadınlar Birliği Manisa Şubesi 2'nci Başkanı Ayşenur Çetindağ ve dernek üyeleri ile çok sayıda davetli izledi. Oyunun konusu ise sıradan bir terapist olan Sorgun günün birinde ilkokul aşkıyla ilginç bir şekilde karşılaşır. Olaylar bundan sonra akıl almaz halde gelişmeye başlar. Meraklı ve oğlunu evlendirmek isteyen annesiyle muayenehaneye gelen garip tiplerle başa çıkmaya çalışır. İki perdelik oyun Manisalı sanatseverlere kahkaha dolu bir gece yaşattı. Oyunun sonunda sanatçıların performansı ayakta alkışlandı.

Manisa Tiyatroyu Seviyor

Oyunun sonunda sahneye davet edilen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mümtaz Kahya ve Türk Kadınlar Birliği Manisa Şubesi 2'nci Başkanı Ayşenur Çetindağ bir konuşma gerçekleştirdi. Eğlenceli bir gece yaşandığını belirten Başkan Vekili Mümtaz Kahya, "Bizlere güzel bir gece yaşattığınız için teşekkür ederim. Oyunun geliri sosyal sorumluluk projemiz gereği Türk Kadınlar Birliği'ne bağışlanacak" diye konuştu. Türk Kadınlar Birliği Manisa Şubesi 2'nci Başkanı Ayşenur Çetindağ ise, "Manisa Büyükşehir Belediyesi bugün sahnelenen oyunun gelirini derneğimize bağışladı. Desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yaşar Coşkun Suzan Aksoy Janset Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title