Haberler

Arınç'tan Diyet Cevabı: Bu Davanın Kimseye Diyet Borcu Olamaz

Güncelleme:

Bülent Arınç, AK Parti Bursa 34. İl Danışma Meclisi toplantısında, "Liderimiz de bir gün ölecek Takdir-i ilahi. O yüzden davamız diyet borcu taşımaz. Ben dahil." dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Merinos Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen AK Parti Bursa 34. İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Arınç, "Lidermiz de bir gün ölecek bu Takdir-i ilahi. İnsanları teskin etmemiz lazım. O yüzden bu dava kimseye diyet borcu taşımaz. Ben dahil." dedi.

"BİZİM DİYET BORCUMUZ YOK"

Toplantıda çarpıcı sözler sarf eden Arınç şunları söyledi:

"Birisi bir şey yazdı belki de bizi kastetti. "Bizim kimseye diyet borcumuz yok" diye yazdı.
Bizim de kimseye bir diyet borcumuz yok. Bizim Allah’a, ‘şükür’ borcumuz var. Fani şahıslara diyet borcumuz yok bizim. Ama millete karşı bir teşekkür borcumuz var. Bu millet hiç denemeden bizi seçti. Bizim arkamızda durdu. Biz kişiler üzerine inşa etmiyoruz."

"ALLAH GECİNDEN VERSİN..."

Arınç, "Cumhurbaşkanımız, “farz edin ki liderimiz öldü desinler” demişti. Allah gecinden versin ama takdiri ilahi bir gün geçekleşecek. İnsanları teskin etmemiz lazım. O yüzden bu dava kimseye diyet borcu taşımaz. Ben dahil." ifadelerini kullandı.

AKDOĞAN, "DİYET BORCUMUZ YOK" YAZMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlık döneminde danışmanlığını yapan ve son kabinde değişikliği ile Bakan olan Yalçın Akdoğan geçtiğimiz günlerde yazdığı köşe yazısında, "Erdoğan'a ve bu ideale karşı olan kimse biz ona karşı oluruz. Bu hareketin kimseye bir diyet borcu veya açık hesabı bulunmamaktadır" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bülent Arınç Ak Parti Merinos Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

vatansever80:

bu davanın amacınıda bir açıklasanızda bizde rahatlasak önüne gelen davamız diyor pek hayırlı bir dava olmadıgı belli bu nasıl bir davadırki andımıza tahammül etmiyor tc yazısına tahammülü yok pkk kck la kol kola neredeyse türküm demek suç sayılacak bölücübaşı hükümete talimat verip istedigi yasayı çıkarıyor nedense bu davanızda cumhuriyete milli ordumuza karşı acaip bir kin var bu ne menem bir davadırki vatan hayrına bişey yok alın davanızı başınıza çalın

17
18
yanıtYanıtla
ölüm varmışşş:

ölümü hatırladıysa prafoooooooo

19
10
yanıtYanıtla
ali ali:

Sİz milyonlarca kişinin hakkına hukukuna girdiniz bukadar insana diyet borcunuz var. Son zamanlarda da hizmet hareketine karşı yapptıklarınızdan dolayıda diyet borcunuz ödenemez halde

11
6
yanıtYanıtla
KÜRT SİBGATULLAH ALLAH IN YARATICI GÜCÜ:

Eyyy Yüce Müslüman Türk Milletinin Yetiştirip yine Yüce Müslüman Türk Milletinin hizmetine sunduğu değerli devlet ve millet evladı, devletinin ve milletinin HADİMİ, Devletini ve milletini her şeyin üzerinde seven, geleceğin BAŞ KOMUTANI ve DEVLET BAŞKANI, pek muhterem Bülent ARINÇ bey efendi, Yüce Yaratan yar ve yardımcınız, yolunuz açık bahtınız ak olsun. Siz ki IŞIK ötesi bir hızla çalışarak ULU ÖNDER Kahraman Böyük ATATÜRK ün işaret ettiği muassır medeniyet seviyesini 12 yılda yakalayıp Yüz üstü sürünen şu güzelim memleketimizi 40 yıl da öteye taşıyarak hakiki ULU Önderciliğin nasıl olduğunu ve nasıl olmasını laf ULU Öndercilerine gösterdiniz. Bu size yeterde artar bile. Yüce Yaratan sizi bu 80 milyona bağışlasın sizi dünya liderlerine ÖNDER bizimkilere de ÖRNEK kılsın. Siz bu çalışmalarınızla Hakiki Ulu Önderciliğinizi gösterdiniz. Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bu duygu ve düşüncelerle en derin saygı ve selamlarımı sunar ellerinizden öperim değerli BAŞ KOMUTANIM.

5
11
yanıtYanıtla
Kalorisiz Yağcıkalori@hotmail.com:

Bu yağlı yazıyı okuyunca arınç ağlama krizine girecektir. Mustafa İslamoğlu bile bu kadar yağlı konuşma yapmamıştı arıncına.

yanıt0
yanıt0
çok doğru:

Bu ÜLKEDE emekli olan vatandaş aldığı para 700 tl efendiler. . . ÇOK İYİ büyüyoruz değil mi? 700 tl şaka gibi ya. . .

13
2
yanıtYanıtla
KAAN:

SİZİN DİYETİNİZ ANCA MORGAN DİYETİ OLUR BAŞKA Bİ İŞE YARAMAZSINIZ

11
4
yanıtYanıtla
Ala sana cevap:

ilk önce manisalı çiftçi hemşerilerine 70 milyona ve ırakta libyada suriye de filistinde tüm dünyada ölen insanlara diyet borcunuz var öyle hem türkiye yi yönetip hemde dubai şeyhi gibi konuşamazsın. .

14
1
yanıtYanıtla
anti koyun:

NE DEMEK DAVA ? NEYE KARŞI ? NE AMAÇLA KİME KARŞI ? Bu abuk subuk kelime. . İNSANLIk için adaletten başka bir hedefmi olur ki önüne gelen davamız kavgamız hedefimiz gibi abuk subuk kelimeler kullanıyor

12
2
yanıtYanıtla
ELAZIĞLI:

SİZ ÖNCE IŞIDLE YAPTIĞINIZ PİSLİĞİ TEMİZLEYİN PKK OLMASAYDI IŞIT BİNLERCE İNSANI ÖLDÜRECEKTİ YARDIMLARINIZDAN DULAYI

4
9
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title