Haberler

Arınç, Müsiad'ın Manisa'daki Şubesini Açtı

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Müstakil İşadamları Derneği'nin, Manisa'daki yeni şubesinin açılışını yaptı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Müstakil İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD), Manisa'daki yeni şubesinin açılışını yaptı. Arınç, MÜSİAD'ın, Türkiye'de sözü geçen bir kuruluş olduğunu dile getirdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MÜSİAD Manisa Şubesi'nin yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Açılışta, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin ve davetliler de yer aldı. Mimar Sinan Bulvarı'ndaki şube binasının açılışında konuşan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, MÜSİAD'ın Türkiye'de önemli bir kuruluş olduğunu belirtti. Başbakan Yardımcısı Arınç, "MÜSİAD, sanayici ve işadamlarının birlikteliği anlamına geliyor. Yıllardır itibarlı bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor. Türkiye'nin ekonomik kalkınmasında gösterilen hedeflere varma noktasında, aynı zamanda Türkiye'de insan hakları, demokratikleşme ve özgürlükler konusunda her zaman sözü dinlenen bir kuruluşumuzdur. Mensupları da MÜSİAD'ın ana gayesine uyan tertemiz insanlardan müteşekkil. Şüphesiz aynı noktada hizmet gösteren başka kuruluşlar da var. Ancak MÜSİAD bunların içerisinde daha kıdemlisi ve dümdüz yoluna devam eden, gerçekten her sözünü ülkemizde 'Evet, doğrudur' diye söyleyebilen bir kuruluşumuzdur" diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Arınç'ın konuşmasının ardından, binasının açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra Arınç, yeni hizmet binasını inceledi, MÜSİAD'ın Anemon Otel'de düzenlediği yemeğe katıldı. Başbakan Yardımcısı Arınç, Anemon Otel'de Türkiye'nin gündemi ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulunacağını kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdurrahman Savaş Bülent Arınç Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title