Haberler

Antalya Fırtına Seraları Yıktı, Ağaçları Devirdi

Fırtına seraları yıktı, ağaçları devirdi (2)ALANYA'DA FIRTINA CAMİ MİNARESİNİ YIKTIAntalya'nın Alanya İlçesi'nde dün gece başlayan fırtına, sabah saatlerinde şiddetini artırdı.

Fırtına seraları yıktı, ağaçları devirdi (2)

ALANYA'DA FIRTINA CAMİ MİNARESİNİ YIKTI

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde dün gece başlayan fırtına, sabah saatlerinde şiddetini artırdı. Saatteki hızı 50- 70 kilometre arasında değişen fırtına nedeniyle Süleymanlar Mahallesi'ndeki Merkez Camii'nin minaresi yıkılırken, birçok sera da zarar gördü. İlçe merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Türktaş Mahallesi'nde ise fırtına birçok ağacı kökünden söktü, köy yollarında devrilen çam ağaçları yolları kapadı ve elektrik direkleri devrildi. Bölgede bulunan bahçe ve seralar kullanılmaz hale geldi.

'50 BİN LİRALIK ZARAR VAR'

Türktaş Mahallesi'nde seracılık yapan Mehmet Duman, sabah 8'de şiddetlenen fırtınanın seralara zarar verdiğini söyledi. Duman, "Devletimizden yardım bekliyoruz. Ziraat Odası başkanımız var, fayda görmüyoruz. Oraya ücret yatırıyoruz ama bir faydası yok. Geçimimizi seralardan sağlıyoruz ve başka bir şeyimiz yok. Böyle giderse aç kalacağız. Sadece benim seramda 50 bin TL'lik zarar var. Akşam don olduğunda domateslerde zarar olacak. Bölgede hiç serası kalmayanlar var" diye konuştu.

Üretici Kemal Çay da "Köyümüz perişan, yolumuz kapalı, elektriğimiz yok, muhtar yok, seralar, evler yıkık, dökük. Her taraf yıkık, dökük durumda. Köy muhtarı ve yetkililerin acilen yardımcı olmasını istiyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Duman Antalya Alanya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title