Haberler

Antalya'da Kardeşlere Yapılan Bıçaklı Saldırı

Alanya'da bıçakladıkları kardeşlerden birini öldürdükleri, diğerini yaraladıkları iddia edilen biri kadın 3 zanlı, İstanbul'da yakalandı.

Alanya'da bıçakladıkları kardeşlerden birini öldürdükleri, diğerini yaraladıkları iddia edilen biri kadın 3 zanlı, İstanbul'da yakalandı.

Cumhuriyet Mahallesi Çınar Sokak'ta 1 Aralık'ta gece saatlerinde evlerine giden Ercan (24) ile Deniz Çelik (23) kardeşler, bir parkta yüzleri maskeli bir grubun bıçaklı saldırısına uğramış, vücutlarına aldıkları bıçak darbeleri ile ağır yaralanan kardeşlerden Ercan Çelik, hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetmiş, Deniz Çelik ise yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı.

Olayın ardından Alanya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı soruşturmada, olayda kullanılan bıçak, boş bir arazide bulunmuştu.

Soruşturma kapsamında şüphelilerin İstanbul'dan Alanya'ya geldiği, sonra tekrar İstanbul'a döndükleri belirlendi. Şüphelilerin İstanbul'da kaldıkları evi belirleyen polis ekipleri, yaptıkları operasyonla M.Ş.B. (26), M.B. (22) ile Gürcistan uyruklu kadın R.B'yi (30) gözaltına aldı. Zanlılar, daha sonra Alanya'ya getirildi.

Polis yetkililerinden alınan bilgiye göre, olay gecesi Gürcistan uyruklu R.B'nin Çelik kardeşlerin yanında bulunduğu ve saldırganlara yardım ettiği, suç aletinde de M.B'nin parmak izine rastladığı belirtildi.

Zanlıların emniyetteki ifadelerinde suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde 23 Şubat'ta arazi anlaşmazlığı nedeniyle Barut ve Çelik aileleri arasında çıkan kavgada zanlıların babası Tahsin Barut'un hayatını kaybettiği, olayın kan davasına dönüşmemesi için iki aile üyelerinin bir araya getirilerek barıştırılmaya çalışıldığı, ancak M.B. ile M.Ş.B'nin barışmayı kabul etmediği, Ercan ve Deniz Çelik kardeşleri bu nedenle bıçakladıkları iddia edildi.

-Olayın geçmişi-

Alanya'da 1 Aralık'ta gece saatlerinde evlerine giden Ercan (24) ile Deniz Çelik (23) kardeşler, bir parkta yüzleri maskeli olan bir grubun saldırısına uğramış, önce tabanca ile ateş eden gruptakiler, tabancanın tutukluk yapması üzerine Çelik kardeşlere bıçakla saldırmıştı. Vücutlarına aldıkları bıçak darbeleri ile ağır yaralanan kardeşlerden Ercan Çelik, hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti.

Olayda yaralanan Deniz Çelik'in hastanedeki tedavisi ise sürüyor.

Muhabir: Mustafa Kurt

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA / Güncel

Ercan Çelik İstanbul Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title