Haberler

Samsun'da Anne ile Engelli 2 Kızı, Yangında Yaşamını Yitirdi

Güncelleme:

Samsun'da 80 yaşındaki bir gözü görmeyen anne ile ikisi de görme, işitme ve konuşma engelli olan 2 kızı evde çıkan yangında yaşamını yitirdi.

Samsun'da bir gözü görmeyen Sevim Semiz (80) ile ikisi de görme, işitme ve konuşma engelli olan kızları Emine Semiz (58) ve Havva Gülen (60), evde çıkan yangında yaşamını yitirdi.

TORUNU, EVDE ÇIKAN YANGINI GÖRDÜ

Terme İlçesi Özyurt Mahallesi Özyurt Sokak'ta Sevim Semiz ile kızı Emine Semiz'in birlikte yaşadığı evde, bugün saat 04.30 sıralarında yangın çıktı. Bu sırada eve gelen Sevim Semiz'in torunu Selim Yağcı, yükselen alevleri görüp, itfaiyeye haber verdi.

Samsun'da Anne ile Engelli 2 Kızı, Yangında Yaşamını Yitirdi

ALEVLERE DALIP ANNEANNESİNİ ÇIKARDI

Ardından alevlerin arasına dalan Yağcı, anneanesini dışarı çıkardı.

Samsun'da Anne ile Engelli 2 Kızı, Yangında Yaşamını Yitirdi

ENGELLİ İKİ KADINA ULAŞAMADI

Ancak bu sırada içeride bulunan her ikisi de görme, işitme ve konuşma engelli olan teyzeleri Emine Semiz ile bir süre önce İstanbul'dan gelen Havva Gülen'e ulaşamadı.

Samsun'da Anne ile Engelli 2 Kızı, Yangında Yaşamını Yitirdi

Dumandan etkilendiği belirlenen Sevim Semiz'in hayatını kaybettiği belirlendi.

KIZ KARDEŞLERİN CANSIZ BEDENLERİ ÇIKARILDI

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale edip, yangını söndürdü. Ekiplerin içeride yaptığı araştırmada, kız kardeşlerin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Samsun'da Anne ile Engelli 2 Kızı, Yangında Yaşamını Yitirdi

YANGININ NEDEN ÇIKTIĞI BİLİNMİYOR

Sevim Semiz ile kızlarının cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Terme Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selim Yağcı Samsun 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma?
500

Yorumlar (2)

Baba Vanga:

Aslındda cok cok üzücü ama Anne 80 yaşında 50 60 yaş aralığına gelmiş cocuklarına baktım yıllarca ve cok yaşlanmış anneye bişey olsa 50 60 yaşında konuşma görme engelli olan iki kızına kim bakacaktı evet ölmeleri kötü yanarak ölmeleri dahada kötü amA kimseye muhtac olmadılar yaşasalardı cok daha zulüm acı icinde olurlardı

3
4
yanıtYanıtla
gurbetci:

ALLAH rahmet etsin bu durumdaki insanlar neden yalniz birakirlar almanyda özel yerler var 24 Saat hemsirleri basinda olur vatanimda bu durumd aokdar insan var neden yapilmazki böle yerler heleki engelliler icin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title