Haberler

Anne' Avukatlar, 'Cinsel İstismar'ı Protesto Etti

Kayseri'de kadın avukatlar, son zamanlarda artan çocuk istismarlarını çocukları ile birlikte protesto etti.

Kayseri'de kadın avukatlar, son zamanlarda artan çocuk istismarlarını çocukları ile birlikte protesto etti. Burada konuşan Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç, "İdam yeniden masaya yatırılmalıdır" dedi.

Kent meydanında buluşan kadın avukatlar, son zamanlarda artan çocuk istismarlarını protesto etti. Çocukları ile birlikte, çocuk istismarcılarını protesto eden avukatlar, istismarların durmasını istedi. Adana'da kaybolduktan iki gün sonra akrabası tarafından öldürülmüş halde bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in fotoğrafı bulunan pankart açan avukatlar, çocukları ile birlikte gökyüzüne balon bıraktı. Burada bir konuşma yapan Avukat Gülen Ay Gök, "Bugün burada toplanmamızın esas nedeni geleceğimiz teminatı çocuklarımızdır. Biz anne babalar ve tüm duyarlı insanlar, son günlerde çocuklara yönelik dehşet verici gelişmeleri kaygı ile izlemekteyiz. Çocukların başta cinsel olmak üzere her türlü istismara uğraması, hunharca cinayetlere kurban gitmesi yüreklerimizi dağlamaktadır. Sevgi ve şefkat ile harmanlanması gereken minik bedenlerin, elinde bebeği ve arabası bulunması gereken masum yavruların bir takım hastalıklı ve sapkın zihniyetler tarafından tahammül edilemez ve hazım edilemez bir durumdur" ifadelerini kullandı.

"İDAM MASAYA YATIRILMALI"

Burada bir konuşma yapan Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç, idamın masaya yatırılması gerektiğini söyledi. Konaç, "İnsan hakları ve özgürlük noktasında insanı yaşatmakla ilgili her türlü tavrın yanında olmaya çalışan bir insanım. Baro başkanı olarak da hukuki çevreyi çok iyi biliyorum ama ben bu ceza sisteminin vicdanları yaraladığını, idamın da mutlaka kamu vicdanını rahatlatmak noktasında konuşulan bir konu olarak masaya yatırılmasını ve değerlendirilmesini uygun buluyorum. Biz AB kriterlerine uyacağız derken toplumumuz zemin olarak, ahlaki olarak ayağımızın altından kayıyor. Bunun mutlaka tartışılarak bir çözüm noktasında masada bir tedbir olarak konuşulması gerektiğini düşünüyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fevzi Konaç Akdeniz Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title