Haberler

Cüneyt Özdemir'e Büyük Şok! Reytinglerde Çakıldı

Güncelleme:

Cüneyt Özdemir'in Kanal D Ana Haber'in başına geçmesiyle kızışan reyting savaşını Fatih Portakal'ın sunduğu Fox Ana haber kazandı.

Rekabetin en yoğun ve acımasız biçimde sürdüğü TV ekranlarında diziler kadar ana haber bültenleri arasında da kıyasıya bir yarış yaşanıyor.

ANA HABER REKABETİ KIZIŞTI

Serdar Cebe'nin görevden alınmasının ardından Kanal D Ana Haber Cüneyt Özdemir'e emanet edilmiş ve ana haber reytinglerindeki rekabet daha da kızışmıştı.

FATİH PORTAKAL ZİRVEYE OTURDU

Ana haber bültenlerinin reytinglerinde bu kez liderliği Fox Ana Haber'i sunan Fatih Portakal elde etti. Fatih Portakal ile Fox Haber total reytinglerde 4. sırada yer alırken, Show Ana Haber'i sunan Ece Üner 5. sırada yer aldı. Ardından 7. sırada Nazlı Çelik'in sunduğu Star Ana Haber, en sonda da (23. sırada) Cüneyt Özdemir ile Kanal D Ana Haber yer aldı.

İşte reytinglerde dün akşamın galibi;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cüneyt Özdemir Fatih Portakal Kanal D Fox Medya Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (46)

adaletmobilWeb@haberler.com:

Cüneyt özdemir bir numara

25
28
yanıtYanıtla
recepmobilWeb@haberler.com:

Cuneyt ozdemir 1 numara . Digerleri uyaniklik yapip erken yayin yapiyorlar.

23
24
yanıtYanıtla
portakalda vitamin:

Cüneyt sen cesaretin ismisin boş ver bu faşist portakalı sen haberciyken o fatih daha portakalda vitamindi:)

21
24
yanıtYanıtla
MEHMET:

BU ADAM VARKEN BEN İZLEMEM ORAYI

23
17
yanıtYanıtla
hüseyin:

resmen yalan söylüyorsunuz çünkü çekemiyorsunuz adam gibi adam işte fatih portakal gibi yalaka ve de saftirik deyil işte

14
16
yanıtYanıtla
QosermobilWeb@haberler.com:

Seni çok özledik birand

11
17
yanıtYanıtla
vovodelMobil-ANDROID:

cüneyt özdemire hiç ısınamadım. kendini bisey zanneden bir tavri var

8
16
yanıtYanıtla
.:

BU C. ÖZEMİR İYİCE ŞİMARMIŞTI, TOKADI YEDİ OTURDU. . .

11
12
yanıtYanıtla
Amed Mobil-ANDROID:

Cüneyt abi en kaliteli en dürüst ve en delikanlı kişiliğe sahip olan biridir

17
5
yanıtYanıtla
KadirmobilWeb@haberler.com:

Bir gunluk, diger gunlerde cuneyt birinci de olabilmistir. Bir gunluk rapora gore adami karaliyorlar. Cuneyt vicdan sahibi, erdem sahibi bir insan.

11
11
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title