Haberler

Alman Polisi Bu Soyguncuyu Arıyor

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Bonn kenti yakınlarında bulunan Gronau bölgesinde bir akaryakıt istasyonuna gelen maskeli kasadaki paraları aldıktan sonra kaçtı.

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Bonn kenti yakınlarında bulunan Gronau bölgesinde bir akaryakıt istasyonuna gelen maskeli kasadaki paraları aldıktan sonra kaçtı. Polis soyguncunun güvenlik kamerası görüntülerini medyaya dağıtarak yardım istedi.

Akşam saatlerinde akaryakıt istasyonunun marketine gelen silahlı, 1. 75-1. 80 boylarında ayağında beyaz spor ayakkabı, siyah eldiven, gri renkli pantolon ve kapüşonlu kazak bulunan, siyah örgü yünlü maske ile kapatan soyguncu kasadaki paraları istedi. Silah zoruyla etkisiz hale getirdiği kasiyer Dieter Agten'den kasadaki paraları alan soyguncu dışarı çıkarken kendisini bekleyen mavi renkli motosiklete binerek kaçtı. Polis, bu soyguncuyu gören veya tanıyanların en yakın güvenlik birimine haber vermesini istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title