Haberler

Alkollü Şahısları Uyaran Polis Kendi Silahıyla Yaralandı

Sivas'ta Alkollü 2 Kişinin Karakol Önünde Çıkardığı Taşkınlık Sonucu Yaşanan Arbedede, Bir Polis Kendi Silahından Çıkan Kurşunlarla Yaralandı.

Sivas'ta alkollü 2 kişinin karakol önünde çıkardığı taşkınlık sonucu yaşanan arbedede, bir polis kendi silahından çıkan kurşunlarla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde trafik polisleri bir otomobili durdurdu. Yapılan incelemede otomobil içerisindeki D.A. (27) ile İ.K. (23) isimli şahısların alkollü oldukları tespit edilince, haklarında işlem yapıldı. Alkollü şahısların aracı, bir başka arkadaşlarına teslim edildi. D.A. ve İ.K., olayın ardından saat 23.30 sıralarında Alibaba Mahallesi'ndeki Osman Nuri Gezmen Polis Karakolu'na gelerek, haklarında işlem yapan polisler hakkında şikayetçi oldu. Karakolda taşkınlık çıkarmaları

üzerine dışarı çıkarılan alkollü şahıslar, karakol önünde de taşkınlıklarına devam ederek çevreyi rahatsız edince nöbetçi polis memuru H.K. şahısları uyardı. Polis memuru ile 2 kişi arasında arbede yaşandı. Bu sırada polis memuru H.K., sırtında bulunan Kaleşnikof marka silahın ateş alması sonucu sağ baldırı ve sağ elinden yaralandı. Yaralı polis memuru Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alırken, şahıslardan D.A. gözaltına

alındı. Yaşanan kargaşada olay yerinden kaçan İ.K. ise, kısa sürede polis tarafından yakalanarak emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(İG-MÇ-OM-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title