Haberler

Alacakları Ödenmeyince Gözünü Karartan 2 Işçiye Jandarma Engeli

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir inşaatın boya ve badana işini yapan 2 kişi, alacakları olduğunu öne sürdükleri 6 bin lirayı alamadıkları gerekçesiyle çatıya çıkarak intihar etmek istedi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir inşaatın boya ve badana işini yapan 2 kişi, alacakları olduğunu öne sürdükleri 6 bin lirayı alamadıkları gerekçesiyle çatıya çıkarak intihar etmek istedi. Jandarmanın erken müdahalesiyle eylemleri başlamadan sona erdirilen 2 işçi, karakola götürüldü. Mumcular Mahallesi'ndeki bir inşaatın boya ve badana işini yapan evli ve 3 çocuk babası 44 yaşındaki T.S. (Turan Sözen), kendisiyle birlikte toplam 6 işçinin 6 bin lirayı alacağı olduğunu önü sürüp, ödeme yapılmadan işten kovuldukları gerekçesiyle 1 ay önce, jandarma ve Savcılığa giderek, inşaatın sahibi E.Ş. (Erkan Şahin) ve taşeron C.Ç. (Celal Çiçek) hakkında şikayetçi oldu. Geçen zamana rağmen ödemenin yapılmadığını belirten T.S., iş arkadaşı boyacı ustası Y.B. (Yusuf Balcı) ile çalıştıkları 3 katlı inşaatın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Ancak T.S. ve iş arkadaşı Y.B., jandarmanın engellemesiyle amacına ulaşılamadı. T.S. ve Y.B., ifadesine başvurulmak üzere jandarmaya götürüldü; daha sonra serbest bırakıldı. Eylem öncesi DHA muhabirine konuşan T.S., "İnşaatta da bana verilen işleri bitirdim. 6 bin lira alacağım vardı. 2 aydır vermediler. Savcılığa ve jandarmaya suç duyurusunda bulundum, sonuç alamadım. Taşeron, 'paran inşaat sahibinde\

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title