Haberler

Akören Köyünde Yollar Parke Taş ile Döşeniyor

Güncelleme:

Osmancık Akören Köyünde, ana cadde ve sokaklarına kilitli parke taş döşenmeye başlandı.

Osmancık Akören Köyü'nde yaşayan vatandaşlar, köylerine kilit parke taşı döşenmesi dahil yapılan tüm hizmetlerden dolayı, Milletvekili Dr. Cahit Bağcı' ya teşekkür ettiler

"Çorum İl Özel İdare Genel Sekreterliği" nin bütçesinden Osmancık İlçesi Akören köyüne 3 bin beşyüz ve 6 bin beşyüz olmak üzere toplam 10 bin metre kare kilit parke taş döşendiğini ifade eden Köy Muhtarı Erol Kalabalık, Daha önce geçen dönem de köylerinin alt yapısı olan, kanalizasyon ve içme suyu şebekesi yapılarak tamamlandığını dile getirerek, içme suyu pompası ile ishale hattının da yenilendiğini vurguladı.

İl Genel meclisi üyesi Recep Öztürk ve köyün ileri gelen kişileri ve azaları ile çalışmaları yerinde inceleyen muhtar Erol Kalabalık, köy halkının yapılan bu çalışmalardan son derece hoşnut ve memnun olduğunu dile getirdi.

Köylü vatandaşlarımız adına başta Milletvekilimiz Dr. Cahit Bağcı'ya, Milletvekillerimize, İl Genel meclisi üyelerine, AK Parti Çorum il başkanı Ahmet Sami Ceylan'a, AK Parti Osmancık ilçe başkanı Av. Oğuzhan Kaya'ya, İl Özel idaresi mensuplarına Genel Sekreter Ömer Arslan'a ve emneği geçen tüm görevlilere sonsuz şükran ve teşekkür ettiklerini vurgulayan Köy Muhtarı Erol Kalabalık, köyümüz köy olalı böyle yatırım görmedi. dedi.

Köy Muhtarı Kalabalık, "Köy içindeki sokakların boyutuna göre taş döşeniyor ve burada gerçekten son derece güzel bir çalışma ortaya çıktı. Okula giden çocuklarımızın artık ayakları çamur olmayacak. Taş döşenen sokaklarda çocukların mutlu bir şekilde oyun oynamasını, sevinmesini görmek bizi mutlu ediyor. Emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cahit Bağcı Osmancık Akören Çorum Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title