Haberler

Akören Köyünde Yollar Parke Taş ile Döşeniyor

Güncelleme:

Osmancık Akören Köyünde, ana cadde ve sokaklarına kilitli parke taş döşenmeye başlandı.

Osmancık Akören Köyü'nde yaşayan vatandaşlar, köylerine kilit parke taşı döşenmesi dahil yapılan tüm hizmetlerden dolayı, Milletvekili Dr. Cahit Bağcı' ya teşekkür ettiler

"Çorum İl Özel İdare Genel Sekreterliği" nin bütçesinden Osmancık İlçesi Akören köyüne 3 bin beşyüz ve 6 bin beşyüz olmak üzere toplam 10 bin metre kare kilit parke taş döşendiğini ifade eden Köy Muhtarı Erol Kalabalık, Daha önce geçen dönem de köylerinin alt yapısı olan, kanalizasyon ve içme suyu şebekesi yapılarak tamamlandığını dile getirerek, içme suyu pompası ile ishale hattının da yenilendiğini vurguladı.

İl Genel meclisi üyesi Recep Öztürk ve köyün ileri gelen kişileri ve azaları ile çalışmaları yerinde inceleyen muhtar Erol Kalabalık, köy halkının yapılan bu çalışmalardan son derece hoşnut ve memnun olduğunu dile getirdi.

Köylü vatandaşlarımız adına başta Milletvekilimiz Dr. Cahit Bağcı'ya, Milletvekillerimize, İl Genel meclisi üyelerine, AK Parti Çorum il başkanı Ahmet Sami Ceylan'a, AK Parti Osmancık ilçe başkanı Av. Oğuzhan Kaya'ya, İl Özel idaresi mensuplarına Genel Sekreter Ömer Arslan'a ve emneği geçen tüm görevlilere sonsuz şükran ve teşekkür ettiklerini vurgulayan Köy Muhtarı Erol Kalabalık, köyümüz köy olalı böyle yatırım görmedi. dedi.

Köy Muhtarı Kalabalık, "Köy içindeki sokakların boyutuna göre taş döşeniyor ve burada gerçekten son derece güzel bir çalışma ortaya çıktı. Okula giden çocuklarımızın artık ayakları çamur olmayacak. Taş döşenen sokaklarda çocukların mutlu bir şekilde oyun oynamasını, sevinmesini görmek bizi mutlu ediyor. Emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cahit Bağcı Osmancık Akören Çorum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title