Haberler

Akkuş'ta Cip ve Pikap Şenliği

Ordu'nun Akkuş Belediyesi, 4-5 Ağustos 2007 Tarihleri Arasında Bu Yıl 5.'si Düzenlenecek Uluslararası Argan Yaylası-gürgen Festivali Etkinlikleri Çerçevesinde Cip-pikap ile Tırmanma Etkinliği Düzenleyecek.

Ordu'nun Akkuş Belediyesi, 4-5 Ağustos 2007 tarihleri arasında bu yıl 5.'si düzenlenecek Uluslararası Argan Yaylası-Gürgen Festivali etkinlikleri çerçevesinde cip-pikap ile tırmanma etkinliği düzenleyecek.

Konu hakkında açıklamada bulunan belediye şeflerinden Özgür Güneş, cip ve pikap sahiplerini şenliğe beklediklerini ifade ederek, bu etkinlikle Argan Yaylası'nı ve Akkuş'u tanıtmayı amaçladıklarını söyledi. Güneş, festival etkinlikleri kapsamında yöresel el sanatları yarışmaları, yöresel yemek yarışmaları, amatör ses yarışması ve diğer birçok aktivitelerin yer alacağını da kaydederek, "4 Ağustos Cumartesi akşamı aktiviteler ve animasyonların ardından yöresel sanatçılar konser verecekler. 5 Ağustos Pazar

günü saat 11.00'de Argan yaylası Dibekdüzü mevkiinde ülkemizin ünlü güreşçilerinin yer aldığı güreş müsabakaları yapılacak. Festivalimiz ünlü sanatçı Ebru Yaşar'ın konseriyle sona erecek" diye konuştu.

(MAK-SA-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title