Haberler

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Anneler Gününü Kutladı

Güncelleme:

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, bütün annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Her yıl Mayıs ayının 2'nci Pazar gününe denk gelen, bu yıl 14 Mayıs 2017 Pazar günü Anneler Günü olarak kutlanacağını belirten Belediye Başkan Hızlı, annelerin bir gün ile değil, her gün hatırlanmaları gerektiğini vurguladı.
Annelerin hayatın her alanındaki etkin katılımlarının yanında, annelik sorumluluğunu da özveriyle yerine getirdiğini belirten Belediye Başkan Salih Hızlı "Yeryüzünde bir annenin yavrusuna gösterdiği şefkati, karşılıksız sevgiyi ve sınırsız özveriyi başka hiçbir yerde bulamayız. Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Annelerimize karşı gönül borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Fedakarlık ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren her biri sevgi sembolü annelerimiz karşısında saygıyla eğiliyorum. Sizler, geleceğin Türkiye'sine yön verecek sağlıklı bireylerin yetişmesinde büyük bir görev üstlenmektesiniz.

Bu vesileyle, başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor, her birini ayrı ayrı saygıyla sevgiyle selamlıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anneler Günü Salih Hızlı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title