Haberler

AK Parti Muğla İl Başkanlığının İftarı

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından Muğla Atatürk Stadyumunda iftar verildi.

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından Muğla Atatürk Stadyumunda iftar verildi.

Programa Muğla Valisi Amir Çiçek, AK Parti MKYK Üyesi Bülent Karakuş, AK Parti Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyeri ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar öncesinde Kur'an-ı Kerim okunurken Mehter Takımı'nın seslendirdiği marşlar ilgiyle takip edildi.

İftarın ardından konuşan Karakuş, birlik ve beraberliğin önemine değinerek iftar sofralarını paylaşan vatandaşlara teşekkür etti.

Milletvekili Özyer ise Türkiye Cumhuriyeti Devletinin güçlü bir devlet olduğunu, tarihin her döneminde mazlumun ve kimsesizin yanında yer aldığını kaydetti.

Son dönemlerde yaşanan terör olaylarında yaralananlara şifa, şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Özyer, "Terör örgütleriyle hükümetimizin mücadelesi sonuna kadar devam edecek. Biz teröre boyun eğmeyeceğiz. Terörün her zaman karşısında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Milletvekili Öztürk ise Muğla'da ramazan ayının manevi huzurunu vatandaşlarla yaşadıklarını söyledi.

İftar programına katılan vatandaşlara teşekkür eden Öztürk, şehitlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi.

İl Başkanı Kadem Mete ise her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar programını bu yıl daha geniş katılımlı yapmayı planladıklarını ve bu nedenle stadyumda iftar düzenlediklerini ifade etti.

Mete, iftar sofrasını kendileriyle paylaşan vatandaşlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Abdurrahman Koçak dua etti.

Kaynak: AA / Güncel

Nihat Öztürk Amir Çiçek Ak Parti Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title