Haberler

Ak Parti Belediye Başkanları Bir Araya Geldi

AK Parti Van İl başkanlığında tüm ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla düzenlenen toplantıda deprem ele alındı.

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras başkanlığında parti binasında düzenlenen toplantıya il ve ilçe belediye başkanları katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, "Bütün ilçe ve belde belediye başkanlarımızla yaşanan deprem sonrası ilimiz ve ilçelerimizde yaşanan sıkıntıları ve diğer sorunları masaya yatırmak maksadıyla geniş kapsamlı bir toplandı düzenledik.

Toplantıda özellikle ilçe ve beldelerimizin depremden dolayı oluşan sorunları ve diğer sorunları başkanlarımızdan dinledik ve çözüm noktasında yapılacakları dile getirdik. Tüm başkanlarımızın ilçe veya beldeleri ile ilgili sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla böyle bir toplantı yapmayı uygun gördük" dedi.

İlçe ve beldelerin sorunlarını il teşkilatı alarak takip etmek ve bu sorunları yetkililere veya hükümetimize iletmek amacıyla böyle toplantıları her zaman yaptıklarını belirten Aras, "Biz AK Parti il başkanlığı olarak bütün belediye başkanlarımızla dialog içerisindeyiz. Gerek sıkıntılarını gerek sorunlarını dinlemek bu sorunlarla ilgili yapılabilecek çözümleri yetkililere veya hükümetimize iletmek maksadıyla zaman, zaman böyle toplantıları yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Faydalı bir toplantı oldu" ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdullah Aras Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title