Haberler

Ahmet Davutoğlu, İlk Mitingini Konya'da Yapacak

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yurt içi ilk ziyaretini yapmaya hazırlanıyor. Davutoğlu ilk ziyaretini yapacağı Konya'da Başbakan olarak ilk mitingini de gerçekleştirecek.

AK Parti Konya İl Teşkilatı, ilk yurt içi ziyaretini 6 Eylül Cumartesi günü Konya'ya yapacak Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu en iyi şekilde ağırlamak için hazırlanıyor.

İl başkanlığında milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ile il teşkilatını toplayan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, cumartesi günü gerçekleşecek büyük buluşmanın hazırlıklarını planladı. Sorgun, yaptığı konuşmada, Davutoğlu'nun Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı olarak yaptığı ilk meclis grup toplantısını izlemek için Ankara'da oldukları gün, kendisiyle görüştüklerini söyledi.

"İLK YURT İÇİ ZİYARETİMİ KONYA'YA YAPACAĞIM"

Başbakan Davutoğlu'nun, "İlk yurt içi ziyaretimi Konya'ya yapacağım" sözünü tuttuğunu belirten Sorgun, 12 yıllık AK Parti iktidarında verilen sözlerin yerine getirilmesi anlayışının yeni Türkiye'de de devam ettiğini dile getirdi.

"İNANCIMIZ TAMDIR"

Sorgun, Davutoğlu ile yaptıkları görüşmeler neticesinde, mitingin cumartesi günü yapılmasında karar kılındığını belirterek, şunları kaydetti: "Yeni Türkiye'nin yeni Başbakanı, hemşehrimiz ve hocamızı memleketinde en iyi şekilde ağırlayacağız. Gerek bürokratlık, gerekse bakanlığı süresince Ahmet Davutoğlu, Konya'ya sahip çıktı. Sayın Davutoğlu, Konya'nın tüm hizmet ve projelerinin takipçisi oldu. Sayın Başbakanımızın yeni dönemde de Konya'ya olan sevgisi ve ilgisinin artarak devam edeceğine olan inancımız tamdır. Başbakanımızın bu sahiplenme duygusuna karşılık Konya da kendisine büyük sevgi ve muhabbet besliyor. İnanıyoruz ki cumartesi günü saat 17.00'de Şehir Meydanı yine hınca hınç dolacak ve Konya bugüne kadar yaptığı gibi unutulmaz bir mitinge daha imzasını atmış olacak."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Ahmet Sorgun Ak Parti Konya Politika Güncel Haberler

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 31 Mayıs Yalı Çapkını 72. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Kurban Bayramı'nda yapılacak ibadetler neler? Bayramın 1. günü hangi ibadetler yapılır? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (4)

ersan1907:

kuklasın istediğin yere uzaktan kumanda ile gidersin anca

17
23
yanıtYanıtla
69ŞÜKÜR ÜZERİNDEKİ NİMETİ ARTIRIR:

BŞBKN SAYIN AHMET DAVUTOĞLU HOCAMI KONYA BAĞRINA BASACAK HAK ETTİĞİ DEGERİ GÖSTERECEKTİR.

16
11
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

NORMAL BİR ZİYARET. DAHA SONRA DA KASIM PAŞAYA GİDER.

6
1
yanıtYanıtla
antana:

Allah yardımcın olsun Hepsinden de sana selam olsun

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title