Haberler

Adapazarı'nda kurtuluşun 100. yılında coşkulu kutlama

Güncelleme:

Adapazarı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı anısına Tarihi Uzunçarşı'dan Orhan Camii'ne kurtuluş yürüyüşü gerçekleştirildi.

Adapazarı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı anısına Tarihi Uzunçarşı'dan Orhan Camii'ne kurtuluş yürüyüşü gerçekleştirildi. Esnaf selamlama, kurtuluş salası ve mehteran gösterisinin yer aldığı etkinliklerle ilgili konuşan Başkan Mutlu Işıksu, "Asırlardır bir ve beraber olduğumuzu, kardeşlik coşkumuzu bir kez daha kurtuluş ruhu ile sergiledik. Bizlerle olan tüm hemşehrilerimize kalbi şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Adapazarı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü, Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Fatih Çelikel ve Yusuf Özden, Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Kuva-i Milliye Gazileri, il ve ilçe müdürleri, belediye bürokratları, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla kurtuluş yürüyüşü gerçekleştirildi.

TÜM KAHRAMANLARI RAHMETLE ANIYORUZ

Ağa Camii önünden başlayan, Tarihi Uzunçarşı'da esnaf selamlaması ile devam eden etkinlikler, Orhan Camii önünde mehteran gösterisi, lokma ikramı, Yazar Fahri Tuna'nın 'Dinlediğim Halit Molla' kitabının dağıtımı ve Adapazarı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun sembolü olan salanın Orhan Camii Minaresine Türk Bayrağı çekilerek canlandırılmasıyla son buldu. Orhan Camii önünde mehteran gösterisi öncesinde bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, "Kurtuluş etkinliğinde bugünleri coşkuyla kutlasak da ecdadımızın çektiği çileleri yüreğimizde hissediyoruz. Kurtuluşumuzun tüm kahramanlarını rahmetle anıyor, Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu başta olmak üzere bu güzel programlarda emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.

KURTULUŞUN 100. YILI KUTLU OLSUN

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yaptığı konuşmada, kurtuluşun 100. yılında Adapazarı Belediyesi'nin kutlama etkinliklerinde bir araya geldiklerini aktardı. Kahramanların kanlarıyla sulanan bu topraklarda birlik ve beraberlik içerisinde yaşamanın önemini vurgulayan Başkan Yüce, "Halit Molla başta olmak üzere kurtuluşun tüm kahramanlarını rahmetle anıyoruz" diye konuştu. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu konuşmasında, kurtuluş ruhuyla kardeşlik coşkusunu çok güzel yansıtmaya çalıştıklarını aktardı. Etkinlikleri değerlendiren Başkan Mutlu Işıksu, "Asırlardır bir ve beraber olduğumuzu, kardeşlik coşkumuzu bir kez daha kurtuluş ruhu ile sergiledik. Bizlerle olan tüm hemşehrilerimize kalbi şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu. Kutlama mesajlarının ardından kurtuluş salası okundu; lokma dağıtımı ve mehteran gösterisi gerçekleştirildi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mutlu Işıksu Adapazarı Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title