Haberler

Adana'da Kayıp 13 Yaşındaki Kız Simitçide Bulundu

Güncelleme:

Adana'da yerel bir radyoda çalışan annesi ile buluşmak için dün öğlende evinden çıkıp, gece boyunca ulaşılamayan 13 yaşındaki Y.K. adlı kız, bu sabah simitçide bulundu.

Adana'nın merkez Çukurova İlçesi'nin Şambayat Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında oturan Y.K, öğleden sonra diş kontrolüne gitmek için yerel bir radyoda çalışan annesi Pınar K. ile buluşmak için sözleşti. Annesinin yanına gitmek için saat 14.30 sıralarında evinden çıkan Y.K. ortadan kayboldu. Akşama kadar kızına ulaşmaya çalışan anne Pınar K., 100'üncü Yıl Polis Merkezi Amirliği'ne giderek kızının kaybolduğunu bildirdi. Gece boyunca Y.K.'yı bulmak için çalışma yapan polis, küçük kızın gidebileceği yerleri araştırdı.

GİZEM AKDENİZ'İ ARAYAN EKİP ÇALIŞTI

Y.K.'nin özel eşyalarını yanına almadığını belirleyen polis, kendi istediği ile evden kaçmadığını belirledi. Küçük kızın kaçırılmış olabileceğini değerlendiren Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz yıl kaybolan ve akrabası tarafından öldürülmüş olarak bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i arayan özel ekip devreye girdi. Y.K.'nın gidebileceği adresler, arkadaşları ve tanıdığı bütün yakınlarının evleri gece boyunca arandı. Evinden, şehir merkezine kadar olan güzergah üzerindeki işyerlerine ait güvenlik kameraları ile MOBESE görüntüleri incelendi.

ANNESİ RADYODAN ÇAĞRILAR YAPTI

Y.K.'nın bulunabilmesi için sosyal medya üzerinden de çağrı yapan anne Pınar K., çalıştığı radyodan sürekli anonslar yapıp kızını aradıklarını duyurdu. Pınar K.'nin başka yayın kuruluşlarında çalışan meslektaşları da Y.K.'nın bulunabilmesi için sık sık çağrı yaptı.

DİNLEYİCİ SİMİTÇİDE GÖRÜP POLİSİ ARADI

Sabah saatlerinde, radyo dinleyicisi olan bir kadın, simit almak için girdiği Tellidere Mahallesi'ndeki simitçide, Y.K.'nın eşkaline benzeyen kızı gördü. Kızın hareketlerinden şüphelenen kadın, polise ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polisler, simitçideki kızın kayıp olarak aranan Y.K. olduğunu belirleyip Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürdü.

Y.K. "İKİ GENÇLE TANIŞTIM, EVLERİNE GİTTİM"

Y.K., evden kaçmadığını belirterek, "Annemin yanına gitmek için evden çıkmıştım. Minibüs, Tellidere'ye geldiğinde gitmekten vazgeçip durukta indim. Parkta otururken 2 gençle tanıştım. Onlarla sohbet ettik, akşama doğru vakit geç olduğu için eve dönmekten korktum. O gençler de beni evlerine davet etti. Anne ve babaları yokmuş. Ben de gittim onlar kendi odalarında kaldı. Bana da salonda yer hazırladılar, kapıyı kilitleyip, kanepenin üzerinde uyudum. Sabah da birlikte unlu mamullerine geldik, simit yedik. Onlar okula gideceklerini söyledi, bana da 'Sen de ortalarda fazla dolaşma, ya annenin yanına, ya da okuluna git' dediler. Sonra da polis gelip beni buldu" diye ifade verdi.

2 ÇOCUK GÖZALTINA ALINDI

Y.K.'nın ifadesi üzerine Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, küçük kızı evlerinde barındıran 2 genci bulmak için harekete geçti. Okullarından alınan çocuklar, ifade için Emniyet Müdürlüğü'nün Çocuk Şubesi'ne götürüldü. Olay ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şambayat Çukurova Politika Güncel Haberler

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

500

Yorumlar (84)

erkan borAMobil-ANDROID:

adanayi turkiye cumhuriyet inden cikaralim hic insan yok orda sade yaratik

44
24
yanıtYanıtla
fe eyne tezhebunmobilWeb@haberler.com:

bu gidiş nereye biz ailemizden gizli nefes alamazdık şimdi kız olsun erkek olsun evlat yetiştirmeye korkar olduk 13 yaşında eve gitmeye yani ailesinin yanına gitmeye korkuyor ama tanıştığı fakat aslında hiç tanımadığı iki kişinin evinde kalıyor ALLAH sonumuzu Hayır etsin vah bize vahlar bize

57
2
yanıtYanıtla
yinemi adana memleketdenkız mız alınmazmobilWeb@haberler.com:

bu kızın sonu hiç iyi degil bu yaşta bu cesaret şanslıymış ki dogramamışlar.Ailesi hemen piskologa götürmeli kızı yoksa bidaha bukadar şanslı olmayabilir yoksa sondajı vururlar türkiyede sapık bol....

37
6
yanıtYanıtla
MUHABBET TELLALI:

ARA SOKAKLARDA. . İKİ ARABA ARASINDA, YERDE KALDIRIMDA, APARTMAN GİRİŞLERİNDE, SİGARA İÇEN, ÖPÜŞEN, ELLEŞEN, KOKLAŞAN ÇİFTLERE ''BANA NE YA ANNESİ DEĞİLİM, BABASI DEĞİLİM''DERSEN GÜN GELİR KENDİ KIZINI ERKEĞİNİN EVİNDEN, OĞLUNU NEZARETTEN ALIRSIN. . UZAK ŞEHİRLERE YÜKSEK EĞİTİME GİDEN, LİSE DE OKULA GİDERKEN GELİRKEN ETEĞİNİN BOYUNU KISALTAN, KIZLARIN MERDİVENLERDE ALTINA TELEFON KAMERASI TUTAN OĞLUNU GÖRMEZDEN GELİRSEN, KONTROL ETMEZ İSEN. . ARKADAŞIMA DERS ÇALIŞMAYA GİDİYORUM DİYE EVDEN ÇIKAN KIZININ ÖNCE ECZANEYE UĞRADIĞINI GÖREMİYORSAN, ARKADAŞLARIM GELECEK DİYE EVİ BOŞALTIP GİZLİ ÇEKİM STÜDYOSUNA ÇEVİREN OĞLUNU ES GEÇİYORSAN BU TÜR HABERLERİ DE TUHAF KARŞILAMAYACAKSIN. .

40
1
yanıtYanıtla
mehmet temel:

13 yaşında ama gömleğin dekoltesini açmayı biliyor. Aile boyle seyleri isaret gorup tedbir almali. Simdiki kizlar kadın gibi.

32
4
yanıtYanıtla
AhmetMobil-IOS:

Yeni türkiyenin durumu pek iyiye gitmiyo durum vahim

28
5
yanıtYanıtla
ADANA SAMSUNU UNUTTURDU:

TÜRKİYEDE 80 İL OLSUN DİYENLER BEĞENSİN . EĞER 20 BEĞENİ GELİRSE ADANAYI SURİYEYE BAĞLİCAZ :)

19
13
yanıtYanıtla
yazikmobilWeb@haberler.com:

KIZIN söyledikleri düpedüz düzmece YA ÖGRETILMIS YA DA KORKUSUNDAN BÖYLE SEYLER KURDU.COK IYI ARASTIRILMALI.COK SÜPHELI

28
3
yanıtYanıtla
hakan kayserimobilWeb@haberler.com:

simdi suc bu kizdami yoksa ellerini ellerini dahi surmeyen iki genctemi tamam devlet atar bu iki cocugu islah evine akp hukumeti bu adalet kizlarda hic suc bulmaz

18
11
yanıtYanıtla
ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETIN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Ulkuculerin baskenti adanadir. Tanri adanayi korusun.

5
21
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title