Haberler

Acılı Baba Yolu Trafiğe Kapattı

Güncelleme:

Samsun'da 12 yaşındaki kızını trafik kazasında kaybeden acılı baba kızının öldüğü yolu trafiğe kapattı.

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 12 yaşındaki kızını kaybeden acılı baba ve yakınları, yaşanan acı olaya dikkat çekmek için kızının öldüğü yolda oturma eylemi yaparak yolu trafiğe kapattı.

Samsun'da 24 Mayıs tarihinde öğretmen ve okul arkadaşları ile birlikte Batı Park'ta bulunan oyun alanında oynadıktan sonra servis aracına binmek üzere yolun karşısına geçmeye çalışırken, E.H. isimli sürücünün kullandığı özel bir şirkete ait servis aracının çarpması sonucu hayatını kaybeden Beyza Yılmaz'ın (12) öğretmen olan babası Selçuk Yılmaz (41) ve yakınları, yaşanan acı olaya dikkat çekmek için kazanın meydana geldiği yolda eylem yaptı.

İki çocuğundan birisi olan Beyza'yı trafik kazasında kaybetmenin acısını yaşayan baba Selçuk Yılmaz, yakınları ve iş arkadaşları Batı Park'ta kazanın meydana geldiği yerde bir araya geldi. Kızının ölümünden sürücü kadar şehrin yöneticilerinin de sorumlu olduklarını söyleyen baba Selçuk Yılmaz, "Batı Park sahil yolunda meydana trafik kazasında kızımı kaybettim. Kızımın ölümüne sebep olan özel bir şirketin servis sürücüsü E.H., olay günü Türkiş istikametinden Samsun istikametine gitmekte. Ezgi Koleji'nin bulunduğu yere geldiğinde hız yapabilmek için deniz bandındaki sahil yoluna sapan E.H, karayolundan devam etseydi ileride radar ve güvenlik kameraları olduğu için hız yapamayacaktı. Bilinçli bir şekilde hız yapmak için sahil yoluna sapmış ve görgü tanıklarının ifadesine göre 130 -140 kilometre hızla seyrederken kızıma çarpmış. Çocuk önce havaya fırlamış, sonra trafik levhasına ve kaldırıma kafasını çarparak olay yerinde hayatını kaybetmiş. Söz konusu şahıs trafikte verdiği ifadede hızının 40-50 kilometre civarında olduğu şeklinde doğru olmayan beyanda bulundu. 1.54 boyunda, 55 kilo ağırlığında olan bin insanı 40-50 kilometre hızla gelen bir araç nasıl havaya fırlatır?" dedi.

Yolda yakınları ve arkadaşları ile birlikte kısa süreli oturma eylemi yaparak yolu trafiğe kapatan Selçuk Yılmaz, "Burada en az şoför kadar suçlu ve sorumlu olan şehrin yöneticilerini de göreve çağırıyorum. Bu mıntıkada daha önceden defalarca ölümle sonuçlanan kazalar olmasına rağmen hiçbir güvenlik tedbiri almayan şehrin Valisi, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü ve ayrıca burada çoğunlukla öğrenciler piknik yaptığı için Milli Eğitim Müdürü'nü göreve çağırıyorum. Bu alanda trafik lambası, tümsek, kamera, radar gibi hiçbir hız önleyici mekanizma yoktur. Burada bir önlem alınması için bu yetkililerin başına bir kaza mı gelmesi lazım? Amacımız yetkililerin bu konuya dikkatini çekmek, başka anne ve babaların yüreklerinin yanmasını önlemektir" diye konuştu.

Acılı baba ve yakınları, yaptıkları basın açıklamasından sonra yolu yeniden trafiğe açtı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selçuk Yılmaz Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title