Haberler

Abana'da Dünya Ormancılık Günü kutlandı

Güncelleme:

Kastamonu'nun Abana ilçesinde "Dünya Ormancılık Günü" etkinliklerle kutlandı.

Kastamonu'nun Abana ilçesinde "Dünya Ormancılık Günü" etkinliklerle kutlandı.

Abana Orman İşletme Şefliği'nin organizasyonuyla Atatürk İlk ve Ortaokulunda gerçekleştirilen programda, Kaymakam Salih Ağar ve Belediye Başkanı Yunus Akgül günün anısına öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ömer Sadık Uğur, Emniyet Amiri Ahmet Talha Özder, Orman İşletme Şefi Aydoğan Yaman ile orman personelinin de katıldığı etkinlikte, orman sevgisi anlatıldı, müzikli eğlenceler gerçekleştirildi.

Kaymakam Salih Ağar, programda yaptığı konuşmada, orman teşkilatının sadece ormanlar söz konusu olduğunda değil her türlü acil durum ve afet zamanında da büyük bir sorumlulukla görev yaptığını vurguladı.

Çocuklara orman sevgisinin küçük yaşlarda aşılanmasının önemine değinen Ağar, "Bugün burada gerçekleştirdiğimiz etkinlikler çocuklarımıza orman sevgisinin anlatılması noktasında önemli bir vesile oldu. Bu programa imza atan Orman İşletme Şefliğimize teşekkür ediyoruz. Bugün koca bir çınar olan orman teşkilatımız, her türlü acil durum ve afet anında da vatandaşlarımızın yanında. Allah kolaylık versin, eksikliğini göstermesin." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kastamonu Hisarcık Abana Haberler

Erdoğan, Togg'un yeni modeli T10F'yi inceledi! Gelecek sene yollarda olacak

Erdoğan, Togg'un yeni modeli T10F'yi inceledi! Gelecek sene yollarda olacak

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

Tasarruf tedbirlerinin ardından kamuda çalışma sistemi değişiyor! İşte üzerinde durulan 6 model

Bakmadan Geçme

16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
Bomba iddia! Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü: Bir komplo var, ortaya çıkarılmalı

Bomba iddia! Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü: Bir komplo var, ortaya çıkarılmalı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title