Haberler

73 Yaşında Tenis Öğreniyor

BARTIN'da oturan emekli öğretmen 73 yaşındaki Nergis Yakın, 30 yıl önce öğretmenliğini yaptığı tenis antrenörü 39 yaşındaki Ali Güler'den ders alarak tenis öğreniyor.

BARTIN'da oturan emekli öğretmen 73 yaşındaki Nergis Yakın, 30 yıl önce öğretmenliğini yaptığı tenis antrenörü 39 yaşındaki Ali Güler'den ders alarak tenis öğreniyor.

Emekli beden eğitimi öğretmeni Nergis Yakın, ilerlemiş yaşına rağmen tenis öğrenmek için ders almaya başladı. Nergis Yakın'a, 1985-1986 yıllarında ilkokul öğretmenliğini yaptığı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde tenis antrenörü olan Ali Güler ders veriyor. 2 çocuk, 4 torun sahibi Nergis Yakın, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait tenis kortunda haftada 5 saat antrenman yapıyor. Ev işlerini tamamladıktan sonra korta koşan Nergis Yakın, zaman zaman ders alan diğer öğrencilerle de tenis oynuyor.

Spor yapmanın yaşı olmadığını söyleyen Nergis Yakın, "Nisan ayından beri antremanlara katılıyorum. İnsan, hayatında mutlaka ve mutlaka bir spor dalı ile uğraşması gerekir. Spor ve özellikle tenis insanı çok geliştiriyor. İnşallah bundan sonra turnuvalara katılarak, güzel başarılar elde ederek, Bartın'ın adını duyurmayı amaçlıyorum" dedi.

Tenis antranörü Ali Güler ise yıllar önce öğretmenliğini yapan kişiye ders vermenin farklı bir duygu olduğunu söyledi. Güler, "İlkokuldayken kendisi bizim beden eğitimi dersimize giriyordu. Şimdi kendisine tenis öğretiyoruz. Tenis sporunun yaşı yoktur. Buradaki amacımız, tenisi daha geniş kitlelere yaymaktır. İnşallah 73 yaşındaki Nergis hocamızla turnuvalara katılarak, güzel başarılara birlikte adım atarız" diye konuştu. - Bartın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Güler Bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title