Haberler

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü

Ağrı'nın Doğubayazıt ve Eleşkirt ilçelerinde 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi.

Ağrı'nın Doğubayazıt ve Eleşkirt ilçelerinde 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi.

Doğubayazıt'ta Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Doğubayazıt Şehitliği'nde devam programda, Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ulaş Akhan, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Okunan duaların ardından Akhan ve protokol üyeleri şehitlerin kabirlerine çiçek bıraktı.

Törene, 1. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Ercan İlhan, Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcı Vekili Muhammed Babahan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Metin Gezer, İlçe Emniyet Müdürü Barış Akgüç, AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Nebahat Öner, askeri erkan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Eleşkirt

Eleşkirt ilçesinde de 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi.

Törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene, Kaymakam Gülhani Ozan Sarı, Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Tabur Komutanı Yarbay Murat Alankaya, kamu kurum müdürleri, gazi, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Doğubeyazıt Çanakkale Eleşkirt Ağrı Politika Güncel Haberler

title