Haberler

16 yaşındaki çocuk, tartıştığı şoförün taksisine tüfekle ateş etti

Güncelleme:

ANKARA'da, madde bağımlısı olduğu iddia edilen Arda Ç. (16), 2 arkadaşıyla bindiği taksiye, şoför Ömer Toker (64) ile tartışmasının ardından pompalı tüfekle ateş etti.

ANKARA'da, madde bağımlısı olduğu iddia edilen Arda Ç. (16), 2 arkadaşıyla bindiği taksiye, şoför Ömer Toker (64) ile tartışmasının ardından pompalı tüfekle ateş etti. Saldırı anı, cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, Arda Ç. tutuklandı.

Olay, Yenimahalle ilçesine bağlı Pamuklar Mahallesi'ndeki Kızılcahamam Caddesi'nde meydana geldi. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen Arda Ç., 2 arkadaşı ile birlikte Keçiören'de Ömer Toker'in kullandığı taksiye bindi. Arda Ç., yol boyunca ara sokaklardan gitmesini isteyen Toker ile tartıştı. Arda Ç., daha sonra Toker'e aracı durdurmasını söyledi. Arda Ç., yanındaki pompalı tüfekle önce havaya sonra taksinin sağ ön koltuğuna ateş etti. Toker, bunun üzerine araçla kaçarken, Arda Ç. arkasından da ateş etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Arda Ç. ve 2 arkadaşını gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden Arda Ç., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı; diğer 2'si de serbest bırakıldı. Saldırı anı da cep telefonu kamerasıyka görüntülendi.

Ömer Toker, tek geçim kaynağının taksi olduğunu ve olayın ardından işe gitmek istemediğini belirterek, "Önce Kızılay'a gitmek istediler sonra 'Şentepe'ye git' dediler. Beni kaçamak yollardan Şentepe'ye kadar götürdüler. Şentepe'de, 'Döneceğiniz yeri önceden söyleyin, trafikte sıkıntı oluyor' dedim. 'Sıkıntıya sıkıntı gider, dur' dediler. Durmam ile beraber aşağı indi. Bir el havaya sıktı, ikinciyi arabanın içine sıktı, üçüncü eli de kaçarken arabanın arkasından sıktı" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çocuk Ömer Güncel Haberler

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title