Haberler

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi Açıklaması

Güncelleme:

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkanı M.Emre Alp, Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinden oluşan heyet Gaziantep Sanayi Odası'na (GSO) ziyarette bulundu.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkanı M.Emre Alp, Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinden oluşan heyet Gaziantep Sanayi Odası'na (GSO) ziyarette bulundu.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve Yönetim Kurulu üyelerinin karşıladığı heyete Gaziantep sanayisi, ticareti, ekonomisi, tarihi, gastronomisi ve kültürel yapısı hakkında bilgiler verildi.

Kentlerin birbiriyle olan iletişimi ve işbirliği süreçlerinin önemine işaret eden GSO Yönetim Kurulu başkanı Adnan Ünverdi, "Edirne sanayisi, tarihi ve kültürüyle cazibesi her geçen gün artan bir şehir. Türkiye'de şehirlerin birbirleri ile iletişim kurmaları ve istişare içinde bulunmaları ülkemizin faydasına olacaktır. Çünkü her şehrin kendisine ait bir hikayesi, bir başarısı var. Bunları paylaşınca da zenginlik ortaya çıkıyor" dedi.

Adnan Ünverdi, Gaziantep'in kendine has üretim metodu ve mücadele ruhuyla parlayan yıldız olduğunu belirterek, "Gaziantep Ortadoğu'ya açılan kapı konumunda. Şu an Gaziantep 6 Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile Türkiye'nin en büyük OSB'sine sahip bir şehir" dedi.

GSO ile Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasında gerçekleştirilen protokol ile hayata geçirilen Mesleki Eğitim Projesi (GASİMEP) hakkında da bilgiler veren Ünverdi, "Geçen yıl başlayan projemiz iş dünyasından yoğun ilgi gördü. Proje kapsamında, mesleki beceri testini geçen öğrencilerimiz, eşleştirilen firmalarda personel öğrenci olarak iş hayatıyla buluşuyor. Bölgede bir ilk olarak başlatılan projemiz ülkemizde rol model olmaya başladı. Şu ana kadar çok güzel dönüşler aldık. Firmalarımız, öğrencilerimizin aileleri ve öğrenciler projede yer almaktan dolayı çok memnunlar. Amacımız ülkemize her anlamda değer katmak ve bu hedef doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah tüm şehirlerimiz el ele vererek daha güzel projelere imza atarız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum"şeklinde konuştu.

Gaziantep ve Edirne'nin ülkemiz için çok önemli şehirler olduğunu belirten ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt da, "Edirne Osmanlı'ya başkentlik yapmış bir il ve çok güzel bir mutfağa sahibiz. Gaziantep de mutfağı ile söz sahibi bir kent. Yılda 3 buçuk milyon turist Edirne'yi ziyaret ediyor ve yaklaşık 746 tane Osmanlı zamanından kalma tarihi eserimiz ayakta. Edirne Avrupa'ya açılan bir kapı ve Gazianteplileri şehrimize davet ediyoruz. Ev sahipliğiniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Gaziantep Sanayi Odası Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title