Haberler

Green: Türk Polisine Müteşekkiriz

ABD'nin Adana Konsolosu Eric Green, ABD İstanbul Başkonsolosluğu Vize Giriş Kapısındaki Polis Noktasına Yapılan Saldırıyla İlgili Olarak, 'Türk Polisinin Gösterdiği Cesaretten Dolayı Çok Müteşekkiriz' Dedi.

ABD'nin Adana Konsolosu Eric Green, ABD İstanbul Başkonsolosluğu vize giriş kapısındaki polis noktasına yapılan saldırıyla ilgili olarak, ''Türk polisinin gösterdiği cesaretten dolayı çok müteşekkiriz'' dedi.

Green, Adana Kültür ve Sanat Merkezinde açılışını yaptığı, ABD ile Türkiye arasındaki 80 yıllık ilişkilerin anlatıldığı ''Dostlar Arasında'' fotoğraf sergisinde, saldırı nedeniyle çok üzüntülü olduklarını belirtti.

Olayın henüz çok yeni olduğunu ve geniş bilgi alamadıklarını anlatan Green, ''Türk polisinin gösterdiği cesaretten dolayı çok müteşekkiriz'' dedi. Green, şöyle devam etti:

''Biz her zaman güvenliğimiz açısından önlemler alıyoruz. Bunu almaya da devam edeceğiz. Türk polisinden de büyük destek alıyoruz, ilişkilerimizden çok memnununuz. Herhangi bir alarm durumu söz konusu değil. Spekülasyon yaratmak istemem, hangi terör örgütü olduğunu bilmiyorum. Yetkililerin sorumluları bulmak için çalıştığına eminim, umarım çok kısa bir sürede bulunur.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title