Haberler

Gözümüzde Büyütmüyoruz

"Onlar F.bahçe İse Biz de Trabzonspor'uz" Diyen Ziya Doğan, "Çıkar İşimizi Yapar ve Gerekli Sonucu Alırız" Diye Konuştu.

"Onlar F.Bahçe ise biz de Trabzonspor’uz" diyen Ziya Doğan, "Çıkar işimizi yapar ve gerekli sonucu alırız" diye konuştu.

FENERBAHÇE maçının çok abartıldığını söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, bu karşılaşmanın kendileri için ekstra bir anlam taşımadığını ifade etti. "Onlar Fenerbahçe ise biz de Trabzonspor’uz" diyen Doğan, şöyle devam etti: "Çıkar, işimizi yapar ve gerekli sonucu alırız. Fenerbahçe maçını bu şekle getirmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe’yi gözümüzde büyütmemiz, Trabzonspor’un büyüklüğünü inkar etmektir, kendi büyüklüğünün farkına varmamaktır."

Yeni görev dağılımı

Ziya Doğan, takımın bu duruma gelmesinde kendisinin bir hatası olmadığını da ifade ederek, "Bu takım, ikinci yarıda çok şanssız günler geçirmesine rağmen, en çok puan alan, en çok gol atan takımı. Ama hala ne yapabiliriz bilemiyorum" diye konuştu. Doğan F.Bahçe’nin Brezilyalısı Alex’in yıldız futbolcu olmadığını ifade ederek, "Onun yüzünden bir adam eksik oynuyorlar. Ama Tuncay çok kaliteli futbolcu" dedi. Bu arada başkanı Nuri Albayrak, yönetimde yeni görev dağılımı yaptıklarını belirterek "İbrahim Baturoğlu ve Aydın Pişiren’i başkan yardımcılığı görevine getirdik. 1 başkan yardımcılığı görevi ise boş kaldı. Diğer görevlerde ise bir değişiklik olmadı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title