Haberler

Gören şaşkına döndü! Bodrumda 0.33'lük su için 40 TL hesap

Güncelleme:

Lüks tatilin merkezi Bodrum, fahiş fiyatlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Bir lahmacunun 110 TL, dönerin 360 TL, hamburgerin 350 TL olduğu ilçede bu kez de su fiyatları dikkat çekti. Tatil cenneti ilçemizde bulunan ünlü bir plajda 0.33'lük su için 40 TL hesap yazıldı. 24 adet 0.33'lük suya toplamda 960 TL hesap geldi.

Fahiş fiyatlarıyla her yıl gündem olan Bodrum, lüks konusunda sınır tanımıyor. Plajların 10 bin liraya kadar çıktığı tatil cenneti ilçemizde, bu kez su fiyatları gündem oldu.

0.33'LÜK SU 40 TL

Sosyal medyada dolaşan bir adisyona göre, Bodrum'un ünlü bir plajındaki su fiyatı dikkat çekti. Birçok kişinin şaşırıp kaldığı adisyonda, 0.33'lük su için 40 TL hesap yazıldı.

Gören şaşkına döndü! Bodrumda 0.33'lük su için 40 TL hesap

8 LİTRE SUYA 960 LİRA YAZILDI

Adisyonda 8 tane 0.33'lük su için 960 lira fiyat biçildi. Su için istenen ücret sosyal medyada da büyük tepki çekti. Kullanıcılar 0.33'lük suyun 40 TL olmasına anlam veremedi.

Gören şaşkına döndü! Bodrumda 0.33'lük su için 40 TL hesap

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Bodrum Haberler

500

Yorumlar (31)

Özkan Karakaş:

evden yazmakla olmuyor mesut bey 150 bin $ kira veren sen değilsin o hesap bence gayet uygun köy kahvesinde değilsin nasıl kahvehanede değil de starbucks ta kahve içiyorsun 20 katına aynı hesap haberciliğinde bir sınırı olmalı iyi seyirler

25
168
yanıtYanıtla
Fatih Gürleyen:

Gitmeyin,,, gitmesseniz satamazlarda,,,, giden oldugu sürece degil 40 tl ye 400 tl ye bile satar....

135
8
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

zaten gelme diyor. adam turist peşinde bizim gibi parası değersiz üçüncu sınıf vatandaşların orada bulunması adam için zarar.

yanıt33
yanıt1
Fatih Gürleyen:

Ben Touristim, Isvicre Franki kazaniyorum ve gelirim hicte kötü degil, avrupalilarin genelininde üstünde ve inanki ben de gidemem oraya. giderim ama o parayi verirsem o suyu icmem vitrine koyarim haftada 2 kere de tozunu alirim. orasi ultra zenginler icin. türkiye de de cok var bunlardan. altinda mercedesi olandan degil range rover, ferrari, o tarafa yönelik fiyatlar. bu haberler seni beni kizdirmak icin yapiliyor. oraya gidebilen okumuyor zaten bu haberi. böyle mekanlar dünyada cok var.

yanıt15
yanıt0
GÖKHAN UZUNALİ :

Burası Bodrum ! Burada tehlike çanları çalar. Sürekli bu gibi konular haber olur. Mekanlar 16 aylık bir sıkıntıdan çıkmış. Zaten sabit müşterisi olmayan bölge. Kime ne kaptırırsam kar modeli, O faturayı ödeyene gayet güzel olmuş. hak etmiş. Neden ? yapması gereken tek şey mekana girerken İyi günler !!! fiyat listenizi görebilir miyim demek. hepsi bu kadar,,, Şayet fiyat listesini görüp de bu mekana tekrar oturmuşsanız o zaman adisyon paylaşmanın adı bence terbiyesizlik veya görmemişlitir.

80
45
yanıtYanıtla
Burak Kavak:

Yahu adamlar yabancılara yönelik bir fiyat oluşturuyor. Türkler gelmesin diyor resmen. Oraya da gitmeyi verin yani. Bırakın yabancılar gitsin,ülkeye döviz girsin. Tabi bizim millet meraklı ya, evini bağını satar yine oraya gider , o suyada 40 tl verir, havasını da atar :))))

46
59
yanıtYanıtla
ali bayazit :

artık ne bodrumdaki esnafa nede tatilciye acımam. kimse battık bittik demesin.

73
6
yanıtYanıtla
Doğan Can:

Milleti soyup enayi yerine koyun sonra da turist niye gelmiyor.

74
2
yanıtYanıtla
güven güntekin:

neyi kasıyorsunuz 40TL=4EURO. çok mu pahalı? ben çeşmede normal beach'lerde aynı suya 10TL den fazla ödüyorum, bu daha manidar...

21
54
yanıtYanıtla
ela:

26 BİN LİRALIK HESP GÖZÜNE BATMADI DA 40 LİRALIK SUMU PAHALI GELDİ BETER OLUN İŞÇİNİN HAKKINI KESİP ORALARDA YİYOSUNUZ MÜSTEHAKTIR SİZE

70
5
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title