Haberler

Gökçek, Çankırı'da Fidan Dikim Törenine Katıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çankırı'nın Çerkeş ilçesine bağlı Saçak beldesinde fidan dikim törenine katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çankırı'nın Çerkeş ilçesine bağlı Saçak beldesinde fidan dikim törenine katıldı.

Bu yıl 23. gerçekleştirilen geleneksel fidan dikim törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih gökçek'in yanı sıra İstanbul CHP Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan, Saçak Belde Belediyesi Başkanı Hamza İnkaya, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Başkanı Vahap Yartaş ve vatandaşlar katıldı. Programda bir açılış konuşması yapan Saçak Belde Belediyesi Başkanı Hamza İnkaya, birlik beraberlik mesajları vererek, 23 yıldır bu geleneği sürdürmenin onur ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise, Çankırı ile yakın ilişkileri olduğunu belirtti. Geçen hafta da Çankırı'da bir başka festivale katıldığını hatırlatan Gökçek, "Çankırı'yı Ankara'dan ayrı görmüyoruz" dedi.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Başkanı Vahap Yartaş, yapılan tüm şenlik ve festivallere katılmaya çalıştıklarını belirterek, "Çankırılı nerde ise biz orada olamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

İşlerinden fedakarlık yaparak Çankırı sevdası için yola çıktıklarını söyleyen Yartaş, "Bizler bir aydır Çankırı'da gitmedik festival bırakmadık. Memleketimin her bir noktasındaki Çankırılı bizim canımdır. Onlara gelmiş zarar bize gelmiş zarardır. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Eğer iyi ve kötü gününüzde yanlarında bulunmuyor isek bizim başkanlığımızı atın çöpe." ifadelerini kullandı.

Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan da halkı selamlayarak Saçak Beldesi'nin nüfusunun 2 binin altına düşürülmemesi için dernek başkanlarını ve yöre halkını beldeye sahip çıkmaya davet etti.

Daha sonra konuşmalar yerini şenliklere bıraktı. Voleybol ve futbol maçları ile başlayan festival, fidanı dikimi ile devam etti. Çeşitli yarışmaların düzenlendiği festival, Emine Koç, Çankırılı Şaban ve Sevgi Petek konseriyle son buldu. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melih Gökçek Çankırı Çerkeş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title