Haberler

(Geniş Metin) Halkalı'da Trafik Kazası, Ehliyetsiz Gençler Ölüme Gitti: 4 Ölü...

İstanbul- Kaza Saat 11.30 Sıralarında Meydana Geldi. Halkalı Bezirganbahçe Mevkii'nde Ters Yönde İlerleyen 34 ya 4232 Kartal Marka Otomobil ile Altınşehir İstikametine Gitmekte Olan 34 Yn 887 Plakalı İett Otobüsü Çarpıştı. Otomobil Çarpmanın Etkisiyle Altınşehir-zeytinburnu Seferini Yapmakta Olan...

İSTANBUL- Kaza saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Halkalı Bezirganbahçe Mevkii`nde ters yönde ilerleyen 34 YA 4232 Kartal marka otomobil ile Altınşehir istikametine gitmekte olan 34 YN 887 plakalı İETT otobüsü çarpıştı. Otomobil çarpmanın etkisiyle Altınşehir-Zeytinburnu seferini yapmakta olan otobüsün altında kaldı. Araç içinde bulunan 4 kişi ağır yaralandı. 4 genç, ambulansla Halkalı Kent Hastanesi`ne kaldırıldıkları sırada hayatlarını kaybetti. Gençlerden birinin 1989 doğumlu Bilal Keskin, birinin de 1990 doğumlu Emrah Karameşe olduğu öğrenildi. 18 yaş altında olduğu öğrenilen Gökhan Tatlı da kazada hayatını kaybetti. 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Hasan Yavuz da kazada öldü.

BABASININ ARACI İLE BAYRAM GEZMESİNE ÇIKMIŞTI...

Kaza sonrası hurdaya dönen aracın içinde 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Hasan Yavuz`un babası Ramazan Yavuz`a kayıtlı ruhsat bulundu. Gençlerin bayram gezmesine çıktığı öğrenildi. Kaza sonrası otobüs şoförü Ernail Yazıcı hafif yaralandı. Otobüste bulunan yolcular ise kazadan yara almadan kurtuldu. Kazanın meydana geldiği Eski İstanbul Caddesi`nin tek yön olduğu ancak vatandaşlar tarafından çift yön olarak kullanıldığı öğrenildi. Bu arada olay yerinde yaralıların araçtan çıkarılmasına yardımcı olan vatandaşlar ambulansın geç gelmesine tepki gösterdi.

POLİSİN ZOR ANLARI...

Hastanede bulunan bir polis memuru gençlerden Emrah Karameşe`nin cep telefonundan babası Mehmet Karameşe`nin numarasını alarak aradı. Telefonda babaya oğlunun öldüğünü söyleyemeyen polis memuru babanın Ankara olduğunu öğrendi. Polis, ailenin acilen Halkalı Polis Karakolu`na gitmesi gerektiğini belirtti.

Oğlunun öldüğünü öğrenerek Halkalı Kent Hastanesi`ne gelen Emrah Karameşe`nin annesi Naciye Karameşe hastanenin morgunda oğlunun cenazesinin görünce fenalık geçirdi. Bayılan Naciye Karameşe aynı hastanenin acil servisine kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title