Haberler

Erciyes'te hafta sonu pistler doldu taştı

Güncelleme:

Türkiye'nin kış turizminde önemli merkezlerinden olan Erciyes Kayak Merkezi, hafta sonu yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Binlerce kayak severlerle dolan Erciyes'te teleferik sırasında da uzun kuyruklar oluştu.

Erciyes'te hafta sonu pistler doldu taştı

KAYSERİ - Türkiye'nin kış turizminde önemli merkezlerinden olan Erciyes Kayak Merkezi, hafta sonu yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

Kış turizminin önemli merkezlerinden olan Erciyes Kayak Merkezi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Erciyes, hafta sonu dolu dolu geçirdi. Binlerce kayak severlerle dolan Erciyes'te teleferik sırasında da uzun kuyruklar oluştu. Konya'dan Erciyes'e kayak yapmaya gelen Emine Yılmaz; "Kayakta ilk deneyimim. Bugün ikinci günüm. Dün biraz pratik yaptık. Erciyes'i çok beğendim. Burası hafta sonu olması nedeniyle çok yoğun. Herkesi bekleriz" şeklinde konuştu.

Kayak severlerden Hüseyin Gül de, "Erciyes Kayseri'de en güzel eğlence merkezi. Pazar günleri buradayım. Biz genelde snowboard kayıyoruz ve tavsiye ediyoruz. Kar biraz az ama buna rağmen yine de eğlenceli" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kayak Merkezi Türkiye Erciyes Turizm Genel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title