Haberler

Enver Yılmaz Oyunu Kullandı

Enver Yılmaz oyunu kullandı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, referandum oyunu 22. evlilik yıldönümünü kutladığı eşi Yeter Yılmaz, oğlu ve kızı ile birlikte kullandıORDU - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, eşi Yeter Yılmaz ve çocukları ile evliliklerinin 22.

Enver Yılmaz oyunu kullandı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, referandum oyunu 22. evlilik yıldönümünü kutladığı eşi Yeter Yılmaz, oğlu ve kızı ile birlikte kullandı

ORDU - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, eşi Yeter Yılmaz ve çocukları ile evliliklerinin 22. yıldönümünde referandum oyunu kullandı. Başkan Yılmaz, "İnşallah referandumdan çıkacak evet sonucu ile evlilik yıldönümümüzü kutlamış oluruz" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, eşi Yeter Yılmaz oğlu Aytuğ Taha Yılmaz ve kızı Zeynep Sena Yılmaz ile birlikte Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 75. Yıl İlkokulu ve Ortaokuluna öğle saatinde gelerek oyunu kullandı. Oy kullanmanın ardından bir açıklama yapan Yılmaz, güzel bir referandum süreci geçirdiklerini belirtti. Yılmaz, "16 Nisan hem Türkiye, hem Ordu hem de dünya açısından tarihi anlardan bir tanesi olacak. Bugünü kabuğunu kıran Türkiye'nin artık kararını vesayet olmaksızın rahat bir şekilde alabileceği ve güçlü bir ülke olma yolunda güçlü adımların başladığı bir gün olarak görüyorum" dedi.

22. evlilik yıldönümü

Referanduma katılımın yüksek seviye olmasının sevindirici olduğunu ve bu durumun vatandaşların referandum konusunda bilinçli hareket ettiğinin belirtisi olduğunu vurgulayan Yılmaz, 16 Nisan tarihinin hem Türkiye hem de ailesi açısından önemli bir tarih olduğunu söyledi. Yılmaz, "16 Nisan'ın bizim açımızdan daha farklı bir özelliği de var. 16 Nisan bizim 22. evlilik yıldönümümüz. Hem referandumda kutlu yürüyüşümüz devam ederken hem de evlilik yıldönümüzü de kutlamış oluyoruz" diye konuştu.

(MAK-SH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Enver Yılmaz Türkiye Ordu Genel Haberler

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

İsrail'den Lübnan'a saldırı! Çok sayıda yaralı var

İsrail'den Lübnan'a saldırı! Çok sayıda yaralı var

Bakmadan Geçme

CUMA MESAJLARI 14 Haziran: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? Survivor kupası altın mı, değeri ne kadar? 14 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 14 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Ogeday babası kimdir? Survivor Ogeday'ın babasının adı ne, kaç yaşına? #129300 14 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor kim kazandı, kim şampiyon oldu 14 Haziran Cuma 2024? 14 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Survivor şampiyonu kaç para alıyor 2024? HSK atama kararnamesi 14 Haziran Cuma yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! #128220 Karaman bayram namazı saat kaçta 2024? Karaman bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı
Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

Süleyman Soylu'dan Cumhur İttifakı'na destek mesajı: Erdoğan ve Bahçeli tarih inşa ediyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title