Haberler

Gençlerbirliği sezonu açtı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Başkent temsilcisi, 2019-220 sezonu öncesi ilk çalışmasını teknik direktör Mustafa Kaplan yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirdi.
Antrenmanı takip eden Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, transferleri yapmaya başladıklarını belirterek, "Şu ana kadar 4 yabancı oyuncuyla anlaştık. Altyapımız her zaman önem verdiğimiz bir yer. Mevcut altyapımızda olan sporcularımızı kadromuza ilave ettik. İki dönem halinde bir kamp dönemimiz olacak. Ayın 7'sine kadar buradayız, daha sonra Erzurum'a gideceğiz. Daha donra da Bolu'da ikinci kamp dönemini devam ettireceğiz. Daha görüşeceğimiz oyuncular var, sözleşmesi biten oyuncularla da anlaşabilirsek onları da renklerimize bağlamak istiyoruz. İyi bir takım kurmak amacımız"dedi.
Başkent temsilcisinin yeni teknik direktörü Mustafa Kaplan, antrenman öncesi saha ortasında futbolculara kısa bir konuşma yaptı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kaplan, yeni sezonun hayırlı olmasını temenni ederek, "İnşallah sakatlık olmadan güzel bir sezon olur. Bu camiaya geldiğim için mutluyum. Biz geçen sezon ikinci devre Ankaragücü'nde güzel işler yaptık. Bu güzelliklere bir yenisini ekleyerek burada da lige giriş yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Transfer sorularını yanıtlayan Kaplan, ihtiyaçları doğrultusunda hareket ettiklerini söyleyerek, "Bugün itibarıyla çalışmalarımıza başladık. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımız var. İyi bir Gençlerbirliği yaratacağız, genç bir takım kuracağız. İyi bir karma yaparak 1923'te kurulmuş bir camiayı iyi bir yere getirmek için üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Bitirdiğimiz oyuncularda var, görüştüğümüz oyuncular da var. Şu anda her şey iyi gidiyor" diye konuştu.
Kırmızı siyahlı futbolcular, sezonun ilk antrenmanını koşu çalışmasıyla tamamladı. Hazırlıklarına tesislerinde devam edecek Gençlerbirliği, daha sonra Erzurum'da kamp yapacak. Erzurum kampı 7 Temmuz'da başlayacak ve 19 Temmuz'a kadar sürecek.
Öte yandan, teknik direktör Mustafa Kaplan'ın yardımcılıklarını Erhan Namlı, Özgür Doğramacı, Burhan Akcan, Zeki Özcan ve Mehmet Varlıer yapacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
Başkan Murat Cavcav'ın açıklamaları
Teknik direktör Mustafa Kaplan'ın açıklamaları
Antrenmandan görüntüler


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mustafa Kaplan Gençlerbirliği Erzurum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title