Haberler

Gaziantep'te Uyuşturucuya "X-ray27" Operasyonu

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Tarafından Uyuşturucu Ticaretine Yönelik Yapılan "X-ray27" Adlı Operasyonda, 5 Kilo 165 Gram Eroin Ele Geçirildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ticaretine yönelik yapılan "X-Ray27" adlı operasyonda, 5 kilo 165 gram eroin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlilerinin yaptığı istihbarat çalışmaları sonucunda, Hakkari ilinden gelen bir şahsın, araç lastiği içerisine gizlediği uyuşturucu maddeyi Cengiz Topel Mahallesi'nde bir ikamete getirdiği bilgisine ulaşıldı. Alıcı şahısların bu uyuşturucu maddeleri valizlere çeşitli malzemeler ile zula yaptıktan sonra yurtdışına göndereceklerinin öğrenilmesi üzerine düzenlenen "X-Ray27" adlı operasyonda, eroin maddesinin araç lastiğinden boşaltılıp paketleme ve valize zula yapılması esnasında 3 şahıs, 5 kilo 165 gram eroin maddesi, iki parçaya ayrılmış araç lastiği ve zula yapımında kullanılan çeşitli malzemeler ile suçüstü yakalandı.

Olayla ilgili bir kişinin Hakkari ilinde yakalanması için çalışmaların devam ettiği, yakalanan şahısların da adli makamlara sevk edildiği bildirildi.

(HD-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title