Haberler

Gaziantep'te Fuhuş Operasyonu

Gaziantep'te Fuhuş Yapıldığı İddia Edilen Bir Otele Düzenlenen Operasyonda Yabancı Uyruklu 8 Hayat Kadını Yakalanarak Sınır Dışı Edildi.

Gaziantep'te fuhuş yapıldığı iddia edilen bir otele düzenlenen operasyonda yabancı uyruklu 8 hayat kadını yakalanarak sınır dışı edildi.

Edinilen bilgiye göre, 155 Polis İmdat telefonuna yapılan bir ihbarda bir otelde fuhuş yapıldığının bildirilmesi üzerine harekete geçen polis, otele operasyon düzenledi. Otele yapılan baskında Azerbaycan ve Türkmenistan uyruklu oldukları belirlenen 8 hayat kadını gözaltına alındı. Gözaltına alınan Ogulbıbı A., Gülbahar G., Enejan A., Avjeren K., Rubaba M., Aynura G., Yegane G. ve Galıba S., hastanede yapılan kontrollerinin ardından sınır dışı edildi.

Sınır dışı edilen hayat kadınlarından Gülbahar G. ile Enejan A.'nın yapılan kontrollerinde AIDS ve frengi hastalığının tespit edildiği bildirildi.

(TB-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title