Haberler

Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde bayram yoğunluğu

Güncelleme:

Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde bayram yoğunluğuGAZİANTEP - Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın üçüncü, dünyanın ise dördüncü büyük hayvanat bahçesi olan Gaziantep Hayvanat Bahçesi, Kurban Bayramı nedeniyle ziyaretçi akınına uğradı.

Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde bayram yoğunluğu

GAZİANTEP - Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın üçüncü, dünyanın ise dördüncü büyük hayvanat bahçesi olan Gaziantep Hayvanat Bahçesi, Kurban Bayramı nedeniyle ziyaretçi akınına uğradı. Hayvanat bahçesini ilk iki gün 30 binden fazla kişi ziyaret etti.

Kurban Bayramı'nın ilk günü kurbanlarını kesen Gaziantepliler ikinci gün hayvanat bahçesine akın etti. Bayram tatilini iyi bir şekilde geçirmek isteyen vatandaşlar dünyanın en büyük hayvanat bahçelerinden olan Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde yoğunluk oluşturdu. 300 türden 7 binden fazla hayvana ev sahipliği yapan Gaziantep Hayvanat Bahçesi, Türkiye'nin dört bir yanından misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

"Hedefimiz 150 bin ziyaretçi"

Gaziantep Hayvanat Bahçesi'ni bayram boyunca hedeflerinin en az 150 bin olduğunu söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma Daire Başkanı Celal Özsöyler, "Hayvanat bahçemizde dört günlük bayram tatili süresince yaklaşık 150 bin ziyaretçi hedefliyoruz. Bayramın ilk iki günü ziyaretçi sayımız 30 bin civarında. Özellikle çevre illerden çok fazla ziyaretçimiz geliyor. Adana, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Kahramanmaraş gibi şehirlerden ziyaretçilerimiz daha yoğun geliyor. Bunun dışında İstanbul ve Ankara'dan günü birlik gelen ziyaretçilerimiz de var. Burada bulunan özellikle safari parkımız ziyaretçilerimizin çok hoşuna gidiyor. Onun dışında yeni açılan tropik kelebek bahçesi, jeoloji ve doğa müzesi ve fok gösterileri gelen ziyaretçilerin ilgisini çekiyor" diye konuştu.

Bayram tatillerinde hayvanat bahçesini ziyaret eden vatandaşlar ise Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nin çok büyük olduğunu ve çok beğendiklerini vurguladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title