Haberler

Gaziantep: Gaziantepspor'da Moraller Yerinde

Türkcell Süper Ligi'nin 9. Haftasında Sakaryaspor'u Erdal Güneş'in Kaydettiği Tek Golle 1-0 Yenerek Haftayı 3 Puanla Kapatan Gaziantepspor'da, Galibiyetin Sevinci Yaşanıyor.

Türkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında Sakaryaspor'u Erdal Güneş'in kaydettiği tek golle 1-0 yenerek haftayı 3 puanla kapatan Gaziantepspor'da, galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Gaziantepspor, 1 gün izinin ardından Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, Sakaryaspor karşısında 90 dakika forma giyen futbolcular düz koşu yaparken, diğer futbolcular ise ısınma hareketleri ve dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Ülkesinin milli maçından sakat dönen ve bu nedenle Sakaryaspor maçında forma giyemeyen kaleci Kenan Hasagiç'in ise tedavisi sürüyor. Hasagiç'in birkaç gün daha düz koşu yaptıktan sonra takımla birlikte çalışmalara katılacağı ve Antalyaspor maçına kadar sağlığına kavuşacağı bildirildi.

Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, yaptığı açıklamada, takımın başarılı olması, klasmanda daha üst sıralara yükselmesi için kent halkının Gaziantepspor'u sahiplenmesi ve destek vermesi gerektiğini belirtti. Kızıl, Gaziantepspor'un her şeyin üzerinde olduğunu kaydederek, ''Şu veya bu nedenlerle kişiler yıpratılmak istenirken, kurumlara zarar verilmemeli. Medyada yer alan haberler, gerçekleri yansıtmalı ve tenkitler yıkıcı değil, yapıcı ve yol gösterici olmalı'' diye konuştu.

Gaziantepspor'un önümüzdeki günlerde daha başarılı olacağına inandığını ifade eden Kızıl, ''Gaziantepspor'un başarısı için yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular üzerlerine düşen görevleri eksiksiz olarak yapmaya çalışıyor. Gaziantepspor, her şeyin üzerindedir. 37 yıllık geçmişi ve büyük bir kulüp olan Gaziantepspor'da, şu anda ben ve arkadaşlarım görev yapıyoruz. Önemli olan kişiler değil kurumlardır'' şeklinde konuştu.

Kızıl, Gaziantepspor yönetiminin yapıcı ve yol gösterici tenkitlerden rahatsız olmadığını ve bunları dikkate aldığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı? Ziyech gol sevinci ne anlama geliyor? Hakim Ziyech el işareti anlamı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title