Haberler

Gazi Belediyesi'nden 5 Bin Çocuğa Ücretsiz Tiyatro

Gazi Belediyesi ile Düşevi Oyuncuları'nın Ortaklaşa Düzenlediği 'Çocuk Tiyatrosu' Etkinliği Kapsamında Toplam 5 Bin Çocuğa Ücretsiz Tiyatro İzleme Fırsatı Sunulacak.

Gazi Belediyesi ile Düşevi Oyuncuları'nın ortaklaşa düzenlediği 'Çocuk Tiyatrosu' etkinliği kapsamında toplam 5 bin çocuğa ücretsiz tiyatro izleme fırsatı sunulacak. Gazi Belediyesi sınırları içerisindeki ilköğretim okullarının 3, 4 ve 5. sınıf öğrencileri için Düşevi Oyuncuları ile ortaklaşa düzenlenen 'Çocuk Tiyatrosu' etkinliği dün Gazi Sahnesi'nde başladı. Gazi Belediyesi’nin mart ve nisan ayında düzenlediği dördüncü etkinlik olan ücretsiz 'Çocuk Tiyatrosu' aktivitesinin sebebinin, çocuklara iyi ve nitelikli oyunlar sunarak geleceğin oyuncu ve seyircilerini yetiştirmek olduğu bildirildi. Oyunda arkadaşlık ve kendine güvenme çerçevesinde Doroty ve arkadaşları Teneke Adam, Aslan ile Korkuluk'un başından geçen ilginç maceraları anlatılıyor. Oyun, 13 Nisan Pazar-19 Nisan Cumartesi-20 Nisan Pazar ve 26 Nisan Pazar günleri 10.00, 11.00, 13.00 ve 14.00 olmak üzere 4'er temsil ile Gazi Sahnesi'nde gösterileceği belirtildi.

(SAM-SA) 07.04.2008 18:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title