Haberler

Yeni Call of Duty oyununun ismi ve logosu sızdırıldı!

Güncelleme:

SledgeHammer tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanacak yeni Call of Duty oyununun isim ve logosu sızdırıldı. Battle.net üzerinde görülen isim, 'Call of Duty: Slipstream' şeklindeydi. İşte detaylar!

Activision'ın bu seneki en büyük rakibi hiç süphesiz Electronic Arts'ın, Ekim veya Kasım ayında çıkış yapması beklenen oyunu Battlefield 2042. Call of Duty 2021 için henüz resmi bir çıkış tarihi verilmese de, iki oyunun çıkış tarihi arasında çok fazla zaman farkının olacağı düşünülmüyor. Sene sonunda bu rekabetten kimin galip çıkacağını hep birlikte göreceğiz.

Activision geçtiğimiz hafta, yaptığı açıklamada bu yıl gelmesi planlanan yeni Call of Duty oyununun Sledgehammer Games tarafından geliştirildiğini duyurmuştu. Şirketin yıllık finansal sonuçlarının açıklandığı toplandıda konuşan Activision başkanı Daniel Alegre Call of Duty 2021 hakkında şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Oyunun geliştirilmesine Sledgehammer Games liderlik ediyor. Oyun harika görünüyor ve bu sonbaharda çıkış yapmaya hazırlanıyor. Call of Duty 2021; hikaye, çok oyunculu ve co-op modlarında çarpıcı görsellerle birlikte yeni nesil deneyim için inşa edildi. Mevcut Call of Duty ekosistemine entegre etmek ve bu ekosistemi geliştirmek için tasarlandı. Yakında toplulukla daha fazla bilgi paylaşmak için sabırsızlanıyoruz."

OYUNUN YENİ İSMİ: CALL OF DUTY: SLIPSTREAM

Ünlü oyun sızıntılarıyla sürekli adı geçen Tom Henderson, bu kez Call of Duty 2021 hakkında yeni iddialarda bulundu. Call of Duty'nın yeni isminin ve logosunun Battle.net veri tabanına yüklendiğini duyuran Tom, Call of Duty oyunlarının PC sürümlerine ev sahipliği yapan Battle.net'in Call of Duty 2021 sayfasını güncellediğini ve oyunun yeni isminin 'Call of Duty: Slipstream' olarak değiştirildiğini duyurdu. Öte yandan, ortaya çıkan logo ise oyunun 2. Dünya Savaşı'nda geçeceğini düşündürttü.

Yeni Call of Duty oyununun ismi ve logosu sızdırıldı!

Ortaya çıkan bu sızıntıların ardından bazı oyuncular, yeni ismin yalnızca bir yer tutucu olduğunu savunuyor. Activision, Call of Duty 2021'in kod adı hakkında henüz resmi bir açıklama yapmış değil.

Yeni Call of Duty oyununun ne zaman çıkacağına dair henüz herhangi bir bilgi bulunmasa da, oyunseverler 8 Temmuz'da Sony tarafından düzenlenecek 'State of Play' etkinliğinde oyunun gösterileceğini düşünüyor.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Call Of Duty Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title