Haberler

Valorant esporda VCT Challengers'ın en iyileri öne çıkıyor

Güncelleme:

Bugüne kadar yapılmış en görkemli VALORANT turnuvası için geri sayım başladı. 11-12 Şubat'ta gerçekleşecek VCT Ön Elemeleri'nde belirlenecek en iyi 8 takım, 13 ve 14 Şubat'ta bir üst tura çıkmak için mücadele edecek. Turnuvaya katılan takımlar ise heyecanı zirveye taşıyor. Valorant VCT Challengers takvimi ve detayları açıklandı.

Türkiye'de büyük ilgi gören VALORANT'ın en görkemli turnuvası için heyecan dorukta. Aralarında BBL, Futbolist ve Oxygen'in de yer aldığı yüzlerce takımın katılımıyla başlayan turnuvanın ön elemeleri 11-12 Şubat'ta gerçekleşecek. 12 Şubat günü saat 18:00'de canlı yayınlanacak son ön eleme maçlarıyla birlikte belirlenecek 8 takım, isimlerini doğrudan 2. hafta elemelerine yazdıran 4 takımdan biri olmak ve Regional Masters yolunda avantaj sağlamak için mücadele edecek.

VALORANT'IN YILDIZLARI VCT'DE

Son Türkiye şampiyonu BBL Esports, VCT'de de boy göstererek, zirvedeki yerini pekiştirip kendini uluslararası arenada kanıtlamak istiyor. BBL'den First Strike Finali'nin intikamını almak isteyen Futbolist ise, hiç şüphesiz ki ön elemelerin favori takımlarından biri.

1907 Fenerbahçe Espor, Oxygen Esports, Dark Passage, fastpay Wildcats, Sangal Esports gibi Türkiye esporunun önde gelen organizasyonları VALORANT sahnesinde adından söz ettirecek güçlü kadrolarla mücadeleye katılıyor.

Esporun vazgeçilmez isimleri Alican "Karahan" Karahan, Berke "Vlad" Kantürk ve Özgür "Root" Alagül de VCT heyecanını izleyicilere aktaracak isimler arasında yer alıyor.

BİRBİRİNDEN GÜZEL ÖDÜLLER TAKIMLARI BEKLİYOR

VCT serüveni boyunca takımlar, turnuvada gösterdikleri başarılara göre farklı ödüllerin de sahibi olacak. 2021 VCT'nin 1. aşamasında 400 bin dolar para ödülü Türkiye, EU ve BDT'nin en iyi takımları arasında dağıtılacak. Playoff'lara katılma hakkı kazanan 4 takım, daha büyük ödüllerin peşinden gidecek olsa da, farklı aşamaların kazananları farklı ödüllerle yarışmadan ayrılacak.

HEYECANA SEN DE ORTAK OL

VCT heyecanı, canlı yayınlarla izleyicilerle de buluşacak. 12 Şubat günü saat 17:30'da gerçekleşecek ilk yayını Valorant'ın Twitch ve YouTube kanallarından takip edilebilecek

Twitch Canlı Yayını: valorant_esports_tr

Youtube Canlı Yayını: VALORANT Champions Tour Türkiye

RIOT GAMES HAKKINDA

Riot Games 2006 yılında en oyuncu odaklı oyunları geliştirmek, yayınlamak ve desteklemek amacıyla kuruldu. Riot'ın 2009 yılında yayınladığı ilk oyunu League of Legends dünya çapında beğeni topladı. LoL o günden bu yana dünyanın en çok oynanan PC oyunu oldu ve esporun kısa sürede gösterdiği büyük gelişimin yolunu açtı. LoL ikinci on yılına adım atarken Riot oyunu geliştirmeye devam ediyor ve Legends of Runeterra, League of Legends: Wild Rift, Teamfight Tactics ve geliştirme sürecindeki çeşitli oyunlarla oyunculara yeni deneyimler sunuyor. Bir yandan da müzik, çizgi hikâyeler ve çok daha fazlasıyla Runeterra dünyasını çeşitli multimedya projeleri aracılığıyla keşfediyor.

VALORANT HAKKINDA

VALORANT, Riot Games'in PC için geliştirmekte olduğu rekabetçi, 5'e 5, karakter tabanlı taktiksel nişancılık oyunu. 2020 yazında çoğu bölgede çıkması planlanan VALORANT, yüksek duyarlılığa sahip nişancılığa, silah çeşitliliğine, kendine has yetenekleri olan ajanlara ve binlerce saatlik oynanış sunacak rekabet için tasarlanmış haritalara sahip, keskin ve ölümcül, çok oyunculu bir oyun. Oynaması ücretsiz olan VALORANT, dünyaya yayılmış bir rekabeti mümkün kılacak şekilde çeşitli PC donanımlarında çalışması için optimize edildi. Sınıfının en iyi sunucu kalitesi, global altyapısı ve özel hile karşıtlığı (anti-cheat) teknolojisiyle bu oyunda Riot Games, taktiksel nişancılık türünün temelinde yer alan ilkeleri ve oyun deneyiminin rekabet bütünlüğünü koruma konusundaki kararlılığını gösteriyor.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Fenerbahçe Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title