Haberler

Suicide Squad: Kill the Justice League tekrardan ertelendi

Güncelleme:

Duyurulmasından bu yana birçok kez ertelenen Rocksteady'nin geliştirdiği aksiyon-macera oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League, resmi olarak 2 Şubat 2024'e ertelendiği duyuruldu.

İlk olarak 2022 yılında çıkması beklenen Suicide Squad: Kill the Justice League, 2023 yılına ertelenmişti ve Mart 2022'de oyunun çıkış tarihinin 2023'ün baharında piyasaya sürüleceği açıklanmıştı. Geliştirici ekip, Suicide Squad: Kill the Justice League'in 26 Mayıs 2023'te piyasaya sürüleceğini açıklamasının ardından ise lansmanına yaklaşık bir ay kala oyunun çıkış tarihi 2 Şubat 2024'e erteledi.

SUICIDE SQUAD: KILL THE JUSTICE LEAGUE BİR KEZ DAHA ERTELENDİ

Suicide Squad: Kill The Justice League'in resmi Twitter hesabından yapılan duyuru ile oyunun 26 Mayıs 2023'teki çıkış tarihinin 2 Şubat 2024'e ertelendiği duyuruldu. Geliştirici ekip Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Sürekli destek, sabır ve anlayış için muhteşem topluluğumuza teşekkür ederiz," diye devam ediyor. "Önümüzdeki aylarda paylaşacak çok daha fazla şey var ve sizi gelecek yıl Metropolis'te görmeyi dört gözle bekliyoruz."

Suicide Squad: Kill the Justice League tekrardan daha ertelendi

SUICIDE SQUAD KILL THE JUSTICE LEAGUE KONUSU

Suicide Squad: Kill the Justice League, eleştirmenlerce beğenilen Batman: Arkham serisinin yaratıcısı Rocksteady Studios tarafından geliştirilmekte olan, türüne meydan okuyan, aksiyon-macera türünde üçüncü şahıs nişancı oyunudur.

Harley Quinn, Deadshot, Kaptan Bumerang ve King Shark'ın Dünyanın En Büyük DC Süper Kahramanlarından oluşan Adalet Birliği'ni devirme görevine giriştikleri Amanda Waller'ın meşhur Task Force X'in (Suice Squad olarak da biliniyorlar) kökenlerini keşfedin. Geniş bir açık dünya şehri olan Metropolis'te geçen orijinal bir hikâyeye sahip Suice Squad: Kill the Justice League, DC Süper Kahramanlarını, tek amacı bir zamanlar korumaya yemin ettikleri şehri yok etmek olan ve istilacı bir uzaylı gücüne sahip dört DC Süper Kötü Kahramanıyla karşı karşıya getiriyor. Tüm bunlar olurken Suicide Squad ekibinin, kafalarına yerleştirilmiş ve en ufak tehlikede patlayabilecek öldürücü patlayıcılara karşı da dikkatli olması gerekiyor.

Her ekip üyesinin Metropolis'in hareketli açık dünyasını özgürce keşfetmek için kendilerine has gelişmiş seyahat yetenekleri, ustalaşacağı becerileri ve özelleştirebileceği çeşitli silahları mevcut. Oyuncular, ister tek oyunculu olarak kendi başlarına, isterlerse de çok oyunculu olarak arkadaşlarıyla birlikte maceraya atılabiliyorlar.

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title