Haberler

Stranded Deep sistem gereksinimleri neler? Stranded Deep kaç GB?

Güncelleme:

Pasifik Okyanusu'nda bir yerde mahsur kalan bir uçak kazasından kurtulan biri olarak rol üstlendiğiniz Stranded Deep'te adada hayatta kalmaya çalışın. Beam Team Games tarafından 2015 yılında geliştirilen açık dünya hayatta kalma oyunu Stranded Deep kaç GB? Stranded Deep minimum ve önerilen sistem gereksinimleri neler? Detaylar haberimizde…

Her oynadığınızda farklı bir deneyimle sonuçlanacak, yaşamı tehdit eden senaryolardan bazılarıyla yüz yüze gelin. İnşa edin, keşfedin ve en önemlisi hayatta kalın. Açık dünya hayatta kalma oyunu Stranded Deep sistem gereksinimleri neler? Stranded Deep kaç GB? Stranded Deep minimum ve önerilen sistem gereksinimleri neler? İşte detaylar…

STRANDED DEEP SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NELER?

2015 yılında piyasaya sürülen ve yıllar boyunca geliştirilmeye devam eden açık dünya hayatta kalma oyunu Stranded Deep'te Pasifik Okyanusu'nun üzerinden uçarken uçağınızın kaza yapması sonucu adada tek başınıza veya arkadaşınızla hayatta kalmaya çalıştığınız hayatta kalma oyunu Stranded Deep sistem gereksinimleri merak ediliyor.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

STRANDED DEEP OYUN KONUSU NEDİR?

Hayatta kalmaya çalışırken diğer yandan hayatta kalmanızı kolaylaştıracak aletler üretebilir, becerilerinizi geliştirebilir, inşa edebilir, taşıt yapabilir, denizlere keşfedebilir, hayvan avlayabilir, düşmanlarla savaşabilir, başarım kazanabilir ve daha fazla birçok şeyi Stranded Deep'te tek başınıza veya arkadaşlarınızla yapabilirsiniz.

Stranded Deep Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: X64 Quad Core CPU 2.0GHz+
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: 2GB VRAM
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

Stranded Deep Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
  • İşlemci: X64 Quad Core CPU 3.0GHz+
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: 4GB VRAM
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

Stranded Deep Kaç GB?

Stranded Deep'i oynayabilmeniz için en temel kurulum dâhil 4 GB boş alan gerekmektedir.

STRANDED DEEP TRAİLER

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Steam Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title