Haberler

Returnal sistem gereksinimleri neler? Returnal kaç GB?

Güncelleme:

Housemarque'ın Climax Studios ile ortaklaşa geliştirip PlayStation PC'nin yayıncılığını yaptığı Returnal'ın sistem gereksinimleri açıklandı. Tek oyunculu aksiyon uzay oyunu Returnal'ın sistem gereksinimleri ve kaç GB yer kapladığı ise merak konusu haline geldi. Peki, Returnal sistem gereksinimleri neler? Returnal kaç GB? Detayları haberimizde…

Bilgisayarları zorlayacak türde sistem gereksinimlerine sahip Returnal'ın minimum ve önerilen sistem gereksinimleri araştırılıyor. The Game Awards ile duyurulan Returnal'ın PC sistem gereksinimleri neler? Returnal kaç GB? İşte detaylar…

RETURNAL SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NELER?

Returnal'ı en düşük ayarlarda oynayabilmek için Intel Core i5-6400 veya AMD Ryzen 5 1500X işlemci, minimum 16 GB RAM ve NVIDIA GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 580 ekran kartı gerektirmektedir.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

RETURNAL MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim Sistemi : Windows 10 64-bit
  • İşlemci : Intel Core i5-6400 veya AMD Ryzen 5 1500X
  • Bellek : 16 GB RAM
  • Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 GB) veya AMD Radeon RX 580 (8 GB)
  • Depolama : 60 GB kullanılabilir alan

RETURNAL SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim Sistemi : Windows 10 64-bit
  • İşlemci : Intel Core i7-8700 veya AMD Ryzen 7 2700X
  • Bellek : 32 GB RAM
  • Ekran Kartı : NVIDIA RTX 2070 SUPER (8 GB) veya AMD RX 6700 XT (12 GB)
  • Depolama : 60 GB kullanılabilir alan

RETURNAL KAÇ GB?

Returnal'ı oynayabilmek için en temel kurulum dahil 60 GB boş depolama alanı gerekmektedir.

RETURNAL KONUSU NE?

Bu şekil değiştiren dünyaya zorunlu iniş yapan Selene, kaçışı için antik bir medeniyetin kıraç topraklarını aramak zorundadır. Bir başına yalnızdır, kendisini canını dişine takarak hayatta kalmak için mücadele ederken bulur. Tekrar tekrar yenilir, öldüğü her sefer yolculuğuna yeniden başlamak zorunda kalır.

Returnal sistem gereksinimleri neler? Returnal kaç GB?

Acımasız roguelike oynanışıyla her döngüde gezegen değişirken, kullandığınız eşyaların da değiştiğini göreceksiniz. Her döngü, sizi sınırlarınızı zorlamaya ve dövüşe her seferinde farklı bir stratejiyle yaklaşmaya iten yeni kombinasyonlar sunar.

Göz alıcı görsel efektlerle hayat bulmuş, çürümekte olan görmüş olduğunuz dünyanın karanlık güzelliği patlayıcı sürprizlerle dolu. Sert ve çelişen çevrelerle, yüksek riskli ve kurşun cehennemi dövüşten içgüdüsel hareketlere kadar. Gizemin her an peşinizde olduğu, merhamet bilmez bir yolculukla kendi yolunuzu keşfedecek ve o yolda mücadele edeceksiniz.

Returnal sistem gereksinimleri neler? Returnal kaç GB?

Returnal'ın son derece yeniden oynanabilirlik için tasarlanan prosedürel dünyası, sizi mağlubiyet karşısında yaralarınızı sarmaya ve her yeniden doğuşla birlikte yeni ve gelişen zorlukların üstesinden gelmeye davet ediyor.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Playstation Gamegar Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title