Haberler

God of War dizisi ne zaman çıkacak?

Güncelleme:

İlk olarak Mart 2022 tarihinde God of War oyununun dizi uyarlamasının çekilmesinin istenmesiyle başlanan God of War dizisinin ne zaman çıkacağı ve hangi platforma çıkacağı merak edilen konular arasında yer aldı. Peki, God of War dizisi ne zaman çıkacak? God of War dizisi hangi platformda yayınlanacak? Detayları haberimizde…

PlayStation oyuncularının gözdesi olan God Of War'un dizisinin çıkacağı 14 Aralık'ta resmen duyuruldu. Duyurunun yapılmasının ardından ise God of War hayranları, dizinin ne zaman çıkacağını ve hangi platforma çıkacağını araştırmaya başladı. Peki, God of War dizisi ne zaman çıkacak? İşte detaylar…

GOD OF WAR DİZİSİ ÇIKACAK MI?

Evet, Amazon Prime Video ve God of War video oyunu yönetmeni Cory Barlog, dizinin çıkacağını doğruladı.

GOD OF WAR DİZİSİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

God of War dizisinin çıkış tarihi hakkında herhangi bir açıklama bulunmamaktadır. Ancak, yabancı basındaki tahminlere göre God of War dizisinin 2023 yılının sonu veya 2024 yılında yayınlanması bekleniyor.

God of War dizisi ne zaman çıkacak?

GOD OF WAR DİZİSİ HANGİ PLATFORMA ÇIKACAK?

God of War dizisi, Amazon'un video akış hizmeti olan Prime Video'ya çıkacak.

God of War dizisi ne zaman çıkacak?

GOD OF WAR DİZİSİ OYUNCULARI

God of War dizisinde hangi oyuncuların yer alacağı da bilinmiyor, ancak serinin hayranları, Kratos'un seslendirmesini yapan Christopher Judge'ın Kratos rolünü oynamasını istiyor.

Mark Fergus ve Hawk Ostby (Iron Man, Children of Men) tarafından yazılan ve Rafe Judkins'in (Zaman Çarkı) dizi sorumlusu olarak görev yaptığı dizi, antik Yunanistan'daki kanla ıslanmış geçmişinden sürgün edildikten sonra Midgard'ın İskandinav dünyasında silahlarını sonsuza dek asan Savaş Tanrısı Kratos'u takip ediyor.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Amazon Prime Prime Video God of War Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title