Haberler

E3 2023 iptal edildi! E3 neden iptal edildi?

Güncelleme:

En son 2019 yılında yüz yüze gerçekleştirilen video oyun sektörünün en büyük fuarı E3, bu yıl iptal edildi. Geçtiğimiz yıllarda pandemi nedeniyle canlı yayın üzerinden düzenlenirken

E3 2023'te yer alması beklenen büyük video oyun şirketlerinin geçtiğimiz aylarda bu fuara katılmayacağı duyurulurken son olarak Fransız video oyun geliştiricisi Ubisoft'un da E3 2023'e katılmayacağı bildirilmesiyle beraber katılım yetersizliği olacağı düşünüldüğü için iptal edildi.

E3 2023 İPTAL EDİLDİ

E3 Expo'nun internet sitesinden yapılan duyuruda şu sözlere yer verilerek E3 2023 iptal edildi:

"Gösteri organizatörü ReedPop, E3 2023'ün bu Haziran'da planlandığı gibi gerçekleşmeyeceğini ve hem fiziksel hem de dijital etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu. Entertainment Software Association (ESA) ile birlikte her iki taraf da E3'ün geleceğini yeniden değerlendirecek."

E3 2023 iptal edildi! E3 neden iptal edildi?

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Sony, Microsoft ve Nintendo'nun Haziran ayında gerçekleşecek E3 2023'e katılmayacağı geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Buna ek olarak ise Ubisoft da katılmayacağını duyurmasıyla beraber bu yıl E3 etkinliği

E3 NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Reedpop'tan Kyle Marsden-Kish, ESA ile yaptığı ortak açıklamada, "Bu zor bir karardı, çünkü biz ve ortaklarımız bu etkinliğin gerçekleşmesi için harcadığımız tüm çabalardan dolayı, ancak endüstri için doğru olanı ve E3 için doğru olanı yapmak zorunda kaldık" dedi.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Gamegar Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title