Haberler

Doctor Strange'ın Fortnite'a geleceği sızdırıldı

Güncelleme:

Marvel evreninin sevilen büyücülerinden olan Doctor Strange'in yeni filmi Doctor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında'nın önümüzdeki aylarda vizyona girmesine karşın Epic Games'in oynaması ücretsiz popüler battle royale oyunu Fortnite'a geleceği sızdırıldı.

Oynaması ücretsiz battle royale oyunu Fortnite, yaptığı iş birlikleri ile oldukça önemli bir yere sahiptir. Daha önce birçok Marvel karakterinin yanı sıra farklı oynlardan, dizilerden ve filmlerden karakterleri oyuna getirerek oyuncuları sevindirdi. Şimdi ise sızdırılan bir bilgiye göre Doctor Strange, Fortnite'a gelecek.

FORTNITE'A DOCTOR STRANGE GELİYOR OLABİLİR

ShiinaBR ve YouTuber Tabor Hill gibi uzun süredir oyunlarda veri madenciliği yapanlardan alınan bilgilere göre Doctor Strange'in bir sonraki Marvel iş birliği olacağını açıkladı. YouTuber Tabor Hill'in YouTube videosunda "Strange" kelimesini çok sık kullanması üzerine iddialar ortaya atıldı.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

FORTNITE 3. SEZON 2. BÖLÜM SIZINTILARI

Fortnite'ın 3. Sezon ikinci bölümünde Doctor Strange'in oyuna eklenmesinin muhtemel olduğu bildirilirken, Doctor Strange'in yeni filminin de önümüzdeki aylarda vizyona gireceği düşünüldüğü zaman bu olasılığın yüksek olduğu tahmin ediliyor.

Fortnite oyuncuları, Bölüm 3 Sezon 2 hakkında daha fazla haber çıkana kadar muhtemelen önümüzdeki birkaç günü beklemek zorunda kalacak. Fortnite bir Marvel iş birliği içerisinde görünse de, DC evreni ile de ilgili bir şey olabilir. Geçtiğimiz günlerde vizyona giren yeni Batman filmiyle ilgili de olacağına dair söylentiler bulunmaktadır.

Doktor Strange'ın Fortnite'a geleceği sızdırıldı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Doctor Strange Marvel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title