Haberler

Call of Duty: Mobile'ın 3. sezonu "Tokyo'dan Kaçış" geliyor!

Güncelleme:

Call of Duty: Mobile'ın 2021 yılı üçüncü sezonu olan "Tokyo'dan Kaçış" çıkış tarihi belli oldu. Tüm oyuncular ücretsiz olarak Android ve iOS üzerinden yeni sezona ulaşabilecek. İşte 3. sezonla ilgili tüm detaylar!

Yeni sezon beraberinde birçok yeniliği getiriyor. Call of Duty: Mobile'ın 3. sezonunda oyuncular, en güçlü samuray olmak için "Kılıçlar ve Taşlar" isimli yeni çok oyunculu modda ve Oasis ve Coastal isimli iki yeni haritada mücadele edebilecekler.

Oyunun yeni sezonunda oyuncular, Yokai görünümlü PP19 Bizon ya da Scorching Sun görünümlü QXR silahına sahip olabilecekler. Ayrıca yeni sezonun savaş biletinde 50'den fazla samuray temalı karakter, silah ve özel içerik de oyuncuları bekliyor.

Call of Duty: Mobile'ın yeni sezonuna oyuncular 17 Nisan'dan itibaren ücretsiz olarak Andorid ve iOS üzerinden ulaşabilecek.

YENİ SEZONDAKİ İÇERİKLER VE GÜNCELLEMELER ŞU ŞEKİLDE

Yeni Haritalar:

Oasis – İlk olarak Modern Warfare 3'te tanıtılan Oasis, sezon temalı lüks bir çöl oteli olarak karşımıza çıkıyor.

Coastal – Serinin mobil versiyonu için özel tasarlanmış, özellikle Ara ve Yok Et modu için oluşturulmuş yepyeni bir harita.

Battle Royale Güncellemeleri:

3. Sezonla beraber oyuna yeni bir sınıf ve operatör becerisi ekleniyor.

Operatör Becerisi: Boğa Hücumu – Savaş biletinde 14. Seviyeye ulaşılarak kazanılabilen bir isyan kalkanı becerisi.

BR Sınıfı: Gözetleyici – Sezonun ilerleyen döneminde gelecek olan yeni bir sınıf

Yeni Çok Oyunculu Modları:

"Gece Modu 2.0" – Gece Modu'nun sınırlı süre için optimize edilmiş versiyonu. (22-28 Nisan arası)

"Kılıçlar ve Taşlar" – Free-for-All oyun modunun sınırlı bir süre için sadece yakın dövüş silahlarına izin verilen özel versiyonu. Bu yeni oyun modu aynı zamanda Gölge Kılıç yeteneğine ve Molotof Kokteyli skor serisine dönüşen drop'lara sahip olacak. (6-12 Mayıs arası)

Sezonluk Etkinlik:

Samuray temalı bir etkinlik olan "Savaşçının Yolu" 29 Nisan'da başlayacak. Oyuncular çok oyunculu ya da BR modunda günlük görevleri tamamlayarak ödülleri kazanmak için Beş Şövalye ya da U.A.C oyunlarına katılabilecekler. Günün sonunda haritada belirlenen bölgenin kontrolünü ele alan ve en çok puanı kazanan oyuncu, bütün kazancı alacak.

Ayrıca oyunun yeni sezonuyla birlikte sezonluk mücadeleler, şanslı çekilişler ve özel paketlerin yanında oyun içi mağazada da birçok özel içerik oyuncuları bekliyor olacak.

CALL OF DUTY MOBILE 3. SEZON TANITIM FRAGMANI

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Call Of Duty Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title