Haberler

Game of Thrones'un Yeni Sezonu Planladığı Gibi 2019 Yılında Gösterime Giremeyecek

Fenomen dizi 'Game of Thrones'un görsel efekt süpervizörü Joe Bauer, 8'inci sezonunun planlandığı gibi Nisan 2019'da gösterime giremeyebileceğini açıkladı.

Çoğu kişinin merakla bekleyerek izlediği dizi 'Game of Thrones'un görsel efekt süpervizörü Joe Bauer, yeni sezonunun planlanan tarihte gösterime girmeyebileceğini açıkladı.

"2019 YILINDA GÖSTERİME GİRMEYECEK"

Bauer, ekip olarak çalışmaya yeni başladıklarını ve işlerinin en erken Mayıs 2019'da biteceğini ifade ederek, "2019 Mayıs'ına kadar 8'inci sezon üzerinde çalışacağız, yani 8-9 ay sürecek. Ancak devam dizisinin çekimleri Şubat'ta başlıyor, en azından pilot bölüm böyle. Yani onlar başladığında bizim halen daha 8'inci sezonla ilgili yapacak çok fazla şeyimiz olacak" ifadelerini kullandı.

Game of Thrones'un Yeni Sezonu Planladığı Gibi 2019 Yılında Gösterime Giremeyecek

"BİTMESİ GEREKTİĞİ GİBİ BİTİYOR"

Bauer, final sezonuyla ilgili, "Bence final çok cesurca. İzlemesi çok ilginç olacak. Objektif bir şekilde baktığımda, bu dizi başka bir şekilde sona eremezdi gibi düşünüyorum; bence bitmesi gerektiği gibi bitiyor" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Game of Thrones Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

yine mi adana diyen adam:

Dirilis seyrederiz bizde

13
27
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

UNUTTUK ZATEN, BAŞTAN İZLESEK ANCA

26
1
yanıtYanıtla
Neva:

Cumartesi anneleri anne de, 35 bin şehidimizin anneleri anne değil mi?Şu an suriyelilerin durumunda değilsek bunu şehitlerimize ve onları yetiştiren annelere borçluyuz.

7
5
yanıtYanıtla
dedededed:

Tabiki her ik anada acılı. . . neden mukayese edip tuhaflık yapıyorsunAcılar arasında mukayese yapılmazzz

yanıt5
yanıt3
DİZİ SEVER:

Bu gerçekten kötü bir haber oldu :( Heyecanla bekliyordum. Onun jenerik müziği bile bir başka. Mobilde oyunu çıkmış onu yükleyip oynayalım bari.

5
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Oyuncularınız ölecek nerdeyse :)

9
0
yanıtYanıtla
YORUMCU:

BU DİZİ ADAMI KANSER EDER.

0
0
yanıtYanıtla
Gamer:

Demek dizi çok ileri düzeyde, teknolojinin ortaya çıkmasını bekliyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title