Haberler

Galatasaray Zorlu Mücadelede Başakşehir'e 5-1 Mağlup Oldu

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 12. hafta maçında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir'e 5-1 mağlup oldu.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf ev sahibi Medipol Başakşehir oldu. Karşılaşmanın 14. dakikasında Emmanuel Adebayor ile etkili gelen Abdullah Avcı'nın öğrencileri aradığı golü bulamadı.

Galatasaray ilk 15 dakikada kanat varyasyonları ile etkili olmaya çalıştı fakat Başakşehir defansını geçmeyi başaramadı.

FERNANDO CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Fernando 20. dakikada sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Tecrübeli futbolcu Süper Ligin 13. haftasında oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

AÇILIŞI BAŞAKŞEHİR YAPTI

Mücadelenin 25. dakikasında sağ kanattan yapılan ortaya Medipol Başakşehir'in başarılı defans oyuncusu Attamah mükemmel yükseldi ve düzgün bir kafa vuruşuyla takımını Galatasaray karşısında 1-0 öne geçirdi.

ABDULLAH AVCI VE TUDOR TARTIŞTI

Karşılaşmanın 25. dakikasında Attamah'ın attığı golden yaklaşık bir dakika sonra saha kenarında kısa bir arbede yaşandı. Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor arasında tartışma yaşandı. Teknik heyetletlerinin ve dördüncü hakemin araya girmesi ile tartışma çok büyümeden sonlandırıldı.

ADEBAYOR GALATASARAY'I BOŞ GEÇMEDİ

42. dakikada Edin Visca'nın sağ kanattan yaptığı ortaya Emmanuel Adebayor mükemmel yükseldi ve düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Geçtiğimiz sezon Medipol Başakşehir'in evinde 4-0 kazandığı maçta Togolu golcü Galatasaray ağlarına 3 gol atmıştı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Medipol Başakşehir'in 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Galatasaray oldu.

GALATASARAY'IN EN GOLCÜSÜ GOMİS YİNE SAHNEDE

Galatasaray 56. dakikada Gomis ile bulduğu golle farkı 1'e indirdi. Sol kanattan yapılan ortayı N'Diaye arkaya çevirdi. Galatasaray'ın golcüsü bu pozisyonda Volkan Babacan'ı avladı ve durumu 2-1'e getirdi.

GALATASARAY'IN SEVİNCİ 3 DAKİKA SÜRDÜ

Medipol Başakşehir ağlarında gördüğü golün şokunu erken atlattı. Ev sahibi ekip 58. dakikada Adebayor'un attığı golle durumu 3-1 getirmeyi başardı.

ADEBAYOR HAT-TİRCK YAPTI

Karşılaşmanın 75. dakikasında Elia Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Maicon'un müdahalesi ile yerde kalınca Ali Palabıyık beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Emmanuel Adebayor Muslera'nın solundan topu ağlarla buluşturdu. Togolu yıldız geçtiğimiz sezonda olduğu gibi Galatasaray karşısında yeniden hat-trick yapmayı başardı.

PERDEYİ KERİM FREİ KAPATTI

Maçın son golü Kerim Frei'den geldi. Oyuna sonradan dahil olan Kerim 89. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına girdi ve yerden sert şutu ile Muslera'yı avlamayı başardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Medipol Başakşehir sahadan 5-1 galip ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emmanuel Adebayor Abdullah Avcı Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

ezikgs:

5 kasim 5 gol 6 kasim 6 gol ye cimbom yeeee

6
4
yanıtYanıtla
ADABAYOR:

şikesiz deneme hüsran oldu, cim BOM oldu

6
4
yanıtYanıtla
Kartal-1903:

5 yediniz. Hadi yine gidip kombinelerinizi iptal edin komikler??

4
3
yanıtYanıtla
VS:

Ne biçim takım la bu böyle. . . insan utanır 5-1 de ne. . .

7
0
yanıtYanıtla
KAZIM:

EDABAYOR 5 GALATASARY 1

5
1
yanıtYanıtla
Ergün kayaoğlu:

Bir bjk taraftarı olarak Medipol Başakşehri tebrik edîyorum güzel oynuyorlar

5
1
yanıtYanıtla
akif:

Şampiyon başakşehir

1
4
yanıtYanıtla
aslan miyav dedi:

bu zamana kadar zaten oynadıkları takımlar düşük takımlardı. Trabzonspor dan sonra asıl maçlar başlayacaktı, başlayınca da ne olduğunu gördük. Üstelik avrupa maçları da yok, sadece lig var, kupa var.

4
0
yanıtYanıtla
Ua:

Tudor sen hâlâ ıstıfa etmedin mi yüzsüz adam

3
0
yanıtYanıtla
Fenerbiyik:

90 dakika sonucu; Palabiyikin yonettigi maçlari Fenerbahçe kazanir.

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title