Haberler

Galatasaray Taraftarları Saraçoğlu Stadı'na Taksilerle Geldi

Fenerbahçe ile Galatasaray Arasında Bu Akşam Yapılacak Yılın Son Derbisi Öncesi, İki Takım Taraftarları da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Tribünlerine Girmeye Başladı.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bu akşam yapılacak yılın son derbisi öncesi, iki takım taraftarları da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı tribünlerine girmeye başladı.

Sarı-lacivertli taraftarlar, sabahın erken saatlerinden itibaren stada gelirken, toplu gelişlerine izin verilmeyen Galatasaray taraftarları ise öğleden sonra taksilerle Migros tribünü önüne geldi.

Polisler, Galatasaray taraftarlarının gireceği Migros tribünü önünde geniş güvenlik önlemleri alırken, taraftarlar bekletilmeden, üzerleri arandıktan sonra içeriye alındı. Diğer yandan stat çevresinde ilginç görüntüler de oluştu. Akşehir Fenerbahçeliler Derneği üyesi bir grup, beraberlerindeki Nasrettin Hoca tiplemesiyle birlikte, üzerinde ''Ben de Fenerbahçeliyim'' yazan pankart taşıdılar.

Bir müzik grubu ise gitarlarıyla birlekte stadın karşısında taraftarlara müzik ziyafeti sundular.

Gün içinde Ali Sami Yen 'de toplanan Galatasaraylı taraftarlar ve bireysel hareket eden Sarı-Kırmızılılar ise stad çevresine taksilerle gittiler. Polis, iki takım taraftarlarını karşılaştırmamak için özen gösterirken, Galatasaraylılar fazla dışarıda durmadan kendilerine ayrılan tribünde yerlerini aldılar.

Öte yandan, iki Galatasaraylı bayan taraftar yanlışlıkla Fenerbahçe taraftarlarının bulunduğu bölüme geldi. Daha sonra güvenlik güçlerinin yönlendirmesi ile iki bayan taraftar sarı-kırmızılı taraftarların bulunduğu Migros tribününe gittiler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title